Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Oyuncu istanbula gelirse KAP geliyor a spor sallamasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkan Yılmaz @_vlknylmz 42 sn.42 saniye önceDaha fazla
Feghouli GALATASARAY'a Hayırlı Olsun Arkadaşlar. Kap bildirimi çok büyük ihtimalle gün içerisinde yapılacak.
bu abi bilgileri kulüp içinden alıyor ben yanıldığını görmedim
Takipçisi az bu kimVolkan Yılmaz @_vlknylmz 42 sn.42 saniye önceDaha fazla
Feghouli GALATASARAY'a Hayırlı Olsun Arkadaşlar. Kap bildirimi çok büyük ihtimalle gün içerisinde yapılacak.
bu abi bilgileri kulüp içinden alıyor ben yanıldığını görmedim
Feg bitti diyor yarin kap diyor hakan gundogar
ben sadece bu abiye inanıyorum az önce yine yazıştık Imbula ve Fernando beraber geliyor dedihadi ins.
Fayda sağlamaz doğru başkan , doğru ekip ve teknik heyet ruhen ve taktik yönden güçlü olmadıkça. Transfer eksenli düşünmeyi bırakmak için daha kaç yıl heba edeceğiz acaba. Umut , Burak , Hamit , Semih ile şampiyon olduk daha önce Emre Güngör , Servet , Varış, Ayhan, Topal , Sabri ile olduk. Ertesi yıl Kewell Baros Meira geldi ne yaptık?
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aspordan bi adam bjkli duyum falan veriyo arada
Bu seneden birşey beklemiyorum da seneye güzel iskelet olacak
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent Nazifoğlu, 24 TV'ye konuştu: "Bundan sonraki seçimde ne Galatasaray başkanlığına aday olacağım, ne de yönetimde yer alacağım."
Sonuna kadar haklılar adamlar. Transfer değil sorunları ve çözümlerini konuşalım bunlar gidene kadar. Çünkü yine hayal kırıklığına buz ugrayacagiz. İtiraf et zerre heyecan var mi içinde ? 2011 yazında gerçekleşmeyen Forkan vs için bile kaç gün bekledik heyecan ile.Iyi oyuncu alındı diye kulübün diğer sorunlarını unutalım demiyorum, lafim Dursun sadece Adem Büyük alacak diye zırt pırt karamsar konuşanlara.
Insanlar her gün karamsar karamsar konuşmak istemiyorlar, böyle transferler az da olsa biraz umut veriyorlar başkan Dursun olsa bile.
TudorKel çetesi kuruluyor
Bknz : Fernando, Feghouli, Maicon, Mariano