Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favre hocamin oyuncusu. Alma ihtimalimiz yok bence. Seneye kontrati bitiyor ya uzatir ya da baska bir takim kapar.

3 sene önce Nice 500 bin € gibi komik bir rakama aldi Plea'yi Lyon dan
Sözleşmesi bitiyorsa şimdiden çökmek lazım. Eskiden Fransa ligini çok takip ederdim hernekadar sıkıcıda olsa. Remy Cabella,N'koudou vs dikkatimi çeken adamlar.Aslında N'koudou alınabilir Tottenham'dan.

Evet beyler Fernando'ya baskın var instagramda..Ben görevimi yaptım yüklenin sizde:D

Nice zengin bir şehir.
Bizim Guingamp,Metz,Nancy,Auxerre gibi takımlar ile anlaşma yapmamız lazım öncelik almamız lazım.
Ben Guingamp a yakın oturuyorum şehrin nüfusu 7 bin çıkan topçulari akıl almaz fransa ligini öttürüyorlar resmen.
Toulouse nasıl bir yer

Harbi guingamp tan manyak topçular çıkıyor. Imbula da oradan çıkmamış mıydı?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet Guingamp alt yapısından çıktı Ligue 2 de en genç Forma giyen topçu olmuşdu 16 yi bitirince. Sonra 9 milyon Euro ya Marsilya ya gitmişti.

fa5eb68ca496fac48619bef0a58ea22f.jpeg

imzasız haberleri sevmiyorum.kafasına göre gazeteler yapıyo ya öyle...

Ribery'de Metz orjinli.Hey gidi hey ilk geldiği günü hatırlıyorum. Fenerli baykuş vardı,Anelka'nın bonusu demişti sonra toz olmuştu. Tabi kaçıp gitmesi. Hayal kırıklığının dibini yaşamıştım.

Fernando veya İmbula.. Plan değişti.. ikisi beraber olmayacak.. ikisinden biri ise mutlaka olacak.. % 50 Fernando, % 50 İmbula..

Nevzat

Nevzat Dindar‏ @nevzatdindar

Fernando veya İmbula.. Plan değişti.. ikisi beraber olmayacak.. ikisinden biri ise mutlaka olacak.. % 50 Fernando, % 50 İmbula..

:red:

Selcuk veto etmis olabilir

ali naci bile 2 ortasaha demeye başladıydı nevzat yine sıcışlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt