Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Çok istiyorlar galiba. 10 milyon euro en az istiyorlar galiba.Ndiaye. bu adamı niye düşünmediler hiç bilmiyorum. Nokta transfer olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok istiyorlar galiba. 10 milyon euro en az istiyorlar galiba.Ndiaye. bu adamı niye düşünmediler hiç bilmiyorum. Nokta transfer olurdu
Çok yaşlanıyoruz be 2 sene sonra sağ sol bek bakarız tekrarGalatasaray solbek için kolarovla temaslara başladı.GSlı yetkililer en kısa sürede transferi bitirmek istiyor(milliyet)
Bence sol beke scout transferi yapsınlar
Hep 31-32 yaşında adamlarla dolacak takım 2 senee sonra yine oyuncu ihtiyacı olacak ondan sonra niye ekonomimiz kötü
Galatasaray solbek için kolarovla temaslara başladı.GSlı yetkililer en kısa sürede transferi bitirmek istiyor(milliyet)
Romaya gitti bile. Klasik nevzat.Kolarov? Bastonla gelse bile hayır demem arkadaş.
Sağ mariano sol Kolarov... Wtf
Edit : yaşı henüz 31ya bunun. 34 zannediyordum
At yalanı sevim inanani adam roma ile anlaştı 10 milyon bonservis ile.
İlla Türk olması gerekmiyor ya. Şuan direk as olarak alınacak Türk sol bek yok bence belki Yusuf Acer rotasyon olur en fazlaAynen, ya da Altinordu'dan birini alirsin