Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
helal olsun Dursun'a hayatta becerebilecegi hicbirsey yok derdim ama taraftari parmaginin ucunda oynatmayi cok iyi beceriyor. iki haber sur piyasaya hooooop herkesin dili disarida.. kolarov, fernando, imbula falan, bir de inananlar var

90. dakikada tanimsiz hareket yaparak golu yediren carole ve sek sek oynayarak adam kovalayan Selcuk bu takimin 11'inde oldugu surece messi gelse farketmez. takim puanimizin yarisinin silinecegi bu sene avrupa'dan elenmemiz bizi 2011 senesine geri goturdu

D.O : Nevzat bu taraftar Sneijder olayini cok ciddiye aldi ben tirstim biraz 2-3 haber sur iyi isimler olsun, heveslensinler yeter, unutur hemen saflar
Nevzat : Tamam baskanim

D.O: Nevzat dur cok abarttin Fernando'nun maasini biliyor musun, Kolarov'un ne isi var turkiye'de
Nevzat : Hallederiz baskanim, puruz cikti deriz, yetmezse sakatmis falan deriz.
D.O : Saol Nevzat

3ccec4d4fc575e67a99aa28caac99a2e.jpg

Şöyle adilerin adını bile almayın bu forumda lütfen
Istemedide niye uzadı süreç
Dünya kupası olmasaydı kabul edeceğini sanmıyordum weslenin

Dursun Özbek: Transfere ne kadar para harcayacağımı sizemi soracağım aslanım

Hayırlı nöbetler beyler günaydın.

Fernando ve Feghouli geldi mi?
Issız ajun kaldı mu?
Ödlek öcün aldı mu
Emdi yürek yırtılur!

Maçtan önce transfer beklemeyin.
Dötü kurtaracak hamleler bunlar, elenirsek 2-3 transfer birden açıklanır bizde rüyalara dalarız yine.

Gerçi elenip transferlere daha çok önem versek mantıklı olurdu. Şampiyonluk uefadan önemli, ne yani sanki gidipte uefayı alacaz. En azından ligte şampiyonluğa odaklanırız var gücümüzle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt