Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın beyler

DE4q3R6W0AESE73.jpg

Umut Gündoğan ve Çamçöp daha bizde mi yaw

bu mali durumu niye konusuyor ?
zaten 20 milyona oyuncu sattik zirto.
hicmi bütcesi yok takimin inanilir gibi degil.

Hem tvden hem radyodan takip ettiğim kadarıyla şu medyadaki yorumcuların çoğu o kadar mal ki anlatamam. Bu adamlar nasıl yorumcu veya muhabir olmuş inanılır gibi değil. Çoğu ezbere konuşuyor.Hadi Galatasaray düşmanı fb ve bjkli yorumcuları geçtim ulan aklı başında bir tane Galatasaraylı yorumcu muhabir olmaz mı... Uğur Karakullukcu genel anlamda futbolu bilen, dünya futbol piyasasını çok iyi takip eden biri fakat oda bazen çok boş konuşuyor.

Ben dursun özbek ve yönetiminden nefret ederim.Hatta bundan önceki başkan ve yöneticilerede aynı duyguları beslerim.
Fakat bu seneki transferlerde bonservis maliyeti anlamında gelenler ve gidenler arasında fark - 4 milyon.
Bundan sonraki transferlerde 30 milyon harcasan ne olacak. heleki bahsedilen oyuncular alınırsa müthiş bir revizyon yapmış oluyorsun. Bu revizyon için 30 milyon hiçbirşey değil.

Bruma- 13 milyon
podolski- 2.6
semih- 2

belhanda- 8 milyon
maicon- 7
gomis- 2.5
mariano- 4

oyunculara yıllık kazanç olarak bakarsak

sneijder - 5 milyon
bruma- 1.3
podolski- 3
semih- 1.8
Josue - 1
chedju- 2.2
Tabiki daha hakan balta, de jong, cavanda,donk, tarık gibi adamlar var. Bunları ne kadar az zararla elden çıkartırsak o kadar iyi. Sonuçda ne şekilde çıkarırsan çıkar maaş bütçesi açılacak.

maicon- 2.2 milyon
mariano-2.3
belhanda- 3.3
gomis- 3.3

Şimdi bu tabloya bakarsak mali anlamda nasıl bu kadar eleştiri oluyor anlamıyorum.

dursun ozbek sattigimiz kadar paraya oyuncu aliyoruz diye bi cumle kullandi dunku toplantida . ulan diyorum son dakika selcuk cin e iyi bi paraya satilir , yerine bombalar patlar mi acaba ? diye dusunup duruyorum .

dursun ozbek sattigimiz kadar paraya oyuncu aliyoruz diye bi cumle kullandi dunku toplantida . ulan diyorum son dakika selcuk cin e iyi bi paraya satilir , yerine bombalar patlar mi acaba ? diye dusunup duruyorum .

Dursun konuşmayı bilmiyor aslında maaş bütçesini giden oyunculardan dolayı düzenliyoruz,diğer takımlar gibi değil bizim ceza dedi...bizde bonservis sıkıntısı yok maaş bütçesi sıkıntı

Onu butce acisindan dedi
Herhangi bir kısıtlama yok şuan için
Bundan sonraki transferlerde cepten gidecek gibi

ksiitlama oldugu acisindan soylemedi . rivanin paralarini harcamadigini belirtmek icin soyledi . satiyoruz kazaniyoruz aliyoruz hesabi yapti

SON DAKİKA | Fenerbahçe, yarına kadar bonservis geliri elde edecek bir oyuncusunu saatmazsa UEFA listesine Valbuena ve Dirar'ı ekleyemecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt