Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener de para edecek 2 adam var sadece. Birisi Kjaer diğeri de Skrtel.

Bu ikilide herhangi birini sattıkları an takımın daha çok ağzına ederler. Hele hele Kjaer'i satarlarsa dükkanı kapatabilirler.

sent via GSC

Fenerle ilgili haber ön eleme turu için. Ön elemeyi de Valbuena ve Dirar'sız geçiversinler bir zahmet.

Ya da Aziz mesela Mecnun kardeşi ile anlaşma yapabilir. El üstünden parayı verip al biz size şu oyuncuyu satalım sen de bize şu kadar bonservis ver der.

Belli olmaz bi katakulli döner yine. 3,5 Milyon için bu fiyaskoyu yaşarlarsa tam bir Dursun Özbek hareketi olur bu.

sent via GSC

neyse coluk cocuga laf yetistirecek enerjim yok, 2 gun sonra OFK cakinca dursun baskaninizi yalamaya ara verirsiniz ne de olsa, o zaman gelirim gulmeye.

perşembe günkü maça en düşük bilet fiyatı 40 tl. Bunlarda gram akıl yok

neyse coluk cocuga laf yetistirecek enerjim yok, 2 gun sonra OFK cakinca dursun baskaninizi yalamaya ara verirsiniz ne de olsa, o zaman gelirim gulmeye.

Birader çok zorluyorsun bak. Sıçtırtma başkanına da yalamana da gülmene de edebinle takıl ya da defol git şu forumdan!

Kanatlarımız leş yahu
Oyun bilgisi sıfır
Rodrigues ile olacak iş değil
Sağda zaten adam yok

Galatasaray herhangi bir takımı yendiğinde ağlamamız mı gerekiyor? Dursunu yalamakla ne alakası var?
Yendiginde mi ? mesajimi anlamadin herhalde.

sen eglendigim cahil guruhta yoksun sanirim o yuzden uzerine alinma.
Sneijder dusmani, dursun yalakasi, koy takimina yenilince kaybolup 2 gun sonra ortaya cikan, tek gundem maddesi dursun ve tudor'un gitmesi oldugunu kavrayamayan guruhtan bahsediyorum.

Oturduğum yerde dellendiriyor beni! Kime gülüyorsun lan sen! Biz orada Avrupadan elenecez bu da gelip burada ben demiştim diye milletle dalga geçecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt