Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sakho iş yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uruguay dan kolay kolay bos adam cikmaz. Ozellikle son donemde iyi savunma oyunculari cikardilar.Adamda tam futbolcu tipi var yalnız. 97 dogumluymus heyecanlandıran bir oyuncu oldu nedense sebepsiz
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herif bildiğin düşmanlık yapıyoBu Murat Erdoğan futboldan ve futbolcudan anlıyorsa ben bi B.k bilmiyorum
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oliver psiko bir kardesimize benziyor,bu seneki transfer politikamıza uygun görünüyor ..

Sonuna kadar katiliyorum Ertug.Sanki biz hastasıyız Dursun'un anasını satayım ya. Bir türlü anlayamıyorlar millet günlük dertlerinden, sıkıntılarından uzak kalmak için mutlu olmak için bir sebep arıyor. İstiyor ki bir gün olsun yüzümüz gülsün bütün hafta canımız sıkkın gezmeyelim. Herkes o dursun bu gitsin derdinde değil, millet futboldan zevk almak istiyor bu kadar basit. Canı isteyen maçları takip eder canı isteyen transferleri takip eder. Kimsenin zevki kimseyi de ilgilendirmez kardeşim bunu anlayın artık.
Isla için fb teknik kapasitesi üst seviyede bir oyuncu kattığı an bitti benim için. Adamda ne tam anlamıyla savunma var ne de hücum varHerif bildiğin düşmanlık yapıyo
Sinir oldum 2 saattir
Videosunu bulamadım ben . Sadece u-20 de Japonya'ya attığı gol var.çocuk GSyı tak,be de almış.fm proifli falan nasıl acaba?bi izleyelim videolara bakıp.
Belhanda fb'yi istemiş Gs'ye gelmek istemiyomuş normalde en son seçenek bize gelmiş öyle bilgi almışIsla için fb teknik kapasitesi üst seviyede bir oyuncu kattığı an bitti benim için. Adamda ne tam anlamıyla savunma var ne de hücum var
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru ama gercekten herkes kendi isine baksin Baris.