Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlginç bi topçu. Ayaklarını içe doğru basıyor :) Yalnız ilk golü atan çocuğu alalım biz bence

mathias-olivera-of-uruguay-during-the-fifa-u20-world-cup-korea-2017-picture-id693120962

Müthiş bir fizik var gelsin.

bizimkiler u20 deki şampiyonayı mı izlediydi,u21i mi?

Sonuna kadar katiliyorum Ertug.
Nejat denen kisi her ne kadar söylediklerinde hakli olsada dengesizlik yapiyor, milletin isine karisiyor.
Ama burda ona sallayan bazi arkadaslar var, ayni dengesizligi kendileride yaptilar.
O yüzden forumda sunu bir birakabilsek, sen böylesin, siz böylesiniz, iste o zaman forum biraz daha cekilir olacak.
Herkes kendi isine baksin, samimi olsun, kendi yaptigini baskasi yapinca sallamak pek samimi olmuyor.

Hak falan yok abi yazdıklarında yapma Allah aşkına. Sadece transfer sezonlarında ortaya çıkıyor, 7/24 transfer nöbetinde takılıyor millete transfer takip ediyorsunuz diye taş atıyor manyak mıdır nedir... Şuraya yazdığı her kelime birilerine sataşma maksatlı. Herifin tek derdi birileri bir şeyler yazsın ben de gömeyim. Bu kadar sıkıntı stres yapıyorsa ya foruma girmesin başka bir hobi bulsun kendisine ya da millete sataşmadan kendince takılsın. Gelmiş "ÖFK çakınca gülecem size" yazmış. Bunu yazan olsa olsa ruh hastasıdır. Geri kalan yazdıklarının hiçbir kıymeti yok benim gözümde.

Diyorum ya herkesin derdi o kalsın bu gitsin değil. Galatasaray elenecek ben de Dursun Özbek bozuldu diye sevinecem mantığa bak. Benim için de şahsen Perşembe günü elenirsek kalan sezonun bir anlamı kalmayacak ama kimseye gelip de şurada siz hala transfer mi takip ediyorsunuz demem. Çünkü bilirim ki şuradaki herkes benim kadar üzgün. Milletin canı burnunda bir de ben tahrik mi edeyim, çocuk değilse eğer bunları düşünmesi lazım.

Lan A Sporun haberinimi tartisiyonuz sayfalardir
Rezalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt