Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Hakli dedigim nokta Dursun icin söyledikleri.Hak falan yok abi yazdıklarında yapma Allah aşkına. Sadece transfer sezonlarında ortaya çıkıyor, 7/24 transfer nöbetinde takılıyor millete transfer takip ediyorsunuz diye taş atıyor manyak mıdır nedir... Şuraya yazdığı her kelime birilerine sataşma maksatlı. Herifin tek derdi birileri bir şeyler yazsın ben de gömeyim. Bu kadar sıkıntı stres yapıyorsa ya foruma girmesin başka bir hobi bulsun kendisine ya da millete sataşmadan kendince takılsın. Gelmiş "ÖFK çakınca gülecem size" yazmış. Bunu yazan olsa olsa ruh hastasıdır. Geri kalan yazdıklarının hiçbir kıymeti yok benim gözümde.
Diyorum ya herkesin derdi o kalsın bu gitsin değil. Galatasaray elenecek ben de Dursun Özbek bozuldu diye sevinecem mantığa bak. Benim için de şahsen Perşembe günü elenirsek kalan sezonun bir anlamı kalmayacak ama kimseye gelip de şurada siz hala transfer mi takip ediyorsunuz demem. Çünkü bilirim ki şuradaki herkes benim kadar üzgün. Milletin canı burnunda bir de ben tahrik mi edeyim, çocuk değilse eğer bunları düşünmesi lazım.
Dengesiz oldugu zaten yazdiklarindan belli.