Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağır bir oyuncuya benziyor bu genç sol bek

Oyuncuyla ilgili izlenimim şu: Sertliğiyle Süper Lig'i kaldırır ama potansiyeli çok yüksek değil. Uçan kaçan bir bek olacağını sanmıyorum.
Fiziği, boyu, sertliği tamam, basit pasa da gayet yatkın ama gördüğüm kadarıyla ortaları pek iyi değil... Carole ile rekabete girer, zorlar.
Ugur k.

30 yaşında ki adama yaşlı demek moda oldu sanırım

5 senelik oynama süreci var önünde 5 senede ne kupalar kazanılır bizimde amacımız kupa kazanmak zaten.

ben de tanımıoyrdum nejatı yıllardır normal bir üye gibi gördüm..3-4 gündür saçma sapan tartışıyorduk meğer adamın tarzı buymuş..İyi bari kendimde mi bir sorun var acaba derken gerçeği anladım bugün :nargile:

Ne gerek var scout transferine abi 30 yasinda adamlar bize iyi bi gecirsinler daha tatli olur. Carole çop cikti ya hepsi oyle cikacak .

Ayrıca Kolarov klasında bir adam gelmeyecekse bence Strinic tarzı orta ayar bir isim gelmesindense scout transferi olabilir.

KOMİSYON DÖNMEDEN AMA.

Adalet yürüyüsü baslatiyoruz

Galatasaray forumunda hic kimse Galatasaray'a cakacaklar koyacaklar yazamaz,bedel ödeyecek.
Buna, Galatasaray forumunda hic kimse, nejat gibi dengesizler disinda hic bir taraftara, hangi konu yüzünden olursa olsun, hainsiniz, takimi sabote ediyorsunuz gibi yakistirmalar da yapamaz konusu eklenmeli.

Oyuncuyla ilgili izlenimim şu: Sertliğiyle Süper Lig'i kaldırır ama potansiyeli çok yüksek değil. Uçan kaçan bir bek olacağını sanmıyorum.
Fiziği, boyu, sertliği tamam, basit pasa da gayet yatkın ama gördüğüm kadarıyla ortaları pek iyi değil... Carole ile rekabete girer, zorlar.
Ugur k.

videodan izlemiş,gerek yok yorumuna.otursun 10 maçını izlesin ergen ugur

30 yaşındaki adamlara eli bostanlı demek de dünyanın en kısa fıkrası

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 sene sonra 30lukların yerine yana yakıla oyuncu aramak da epey komik oluyor. 30luklara karşı değilim. Ancak ilk 11inin 8 tanesi 30 yaş ve üstü olunca kısa vadeli başarılardan ve sürekli artan borç yükünden öteye gidemiyorsun. Bunu anlamak için aynı şeyleri kaç kez daha yaşamamız gerekiyor acaba?

Ontivero Hajrovic Caroleden sonra scout transferlerinden korkar oldum.. bir brumayı aldık onu da şampiyona da cümle alem gördü zaten fiyatı uçuktu..emre utkucanın keşfettiği adamdan çok bir beklntiye girmeyin derim

Oliviera ucuzsa gelsin bakin Under kaca gitti belli mi olur Cavanda,Camdal,De jong kaziklarindan daha mi kotu olur sanki en fazla 300-500e gider hele camdalin rakami gordukce tansiyon firliyor bende.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eto geldi kaç senedir bi dünya iş yaptı

Yaşa takılmayın bu kadar
33'de bile gelse iş yapar 2 sene
1 oyuncu seni 10 sene kurtarmaz zaten en kötü 5 sene sonra başka takıma gidiyo

Ugur k.
Yav böyle adamlara hastayım. 3 dklık videodan hemen adamın hayatını yazıyorlar

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 sene sonra 30lukların yerine yana yakıla oyuncu aramak da epey komik oluyor. 30luklara karşı değilim. Ancak ilk 11inin 8 tanesi 30 yaş ve üstü olunca kısa vadeli başarılardan ve sürekli artan borç yükünden öteye gidemiyorsun. Bunu anlamak için aynı şeyleri kaç kez daha yaşamamız gerekiyor acaba?
Carole lines falan izlemeyi seviyorsan ve böyle başarılı olacağımızı düşünüyorsan ıyi seyirler. Şimdi onlar ne alaka deme bu ülkeye gelen genç ancak çöp genç oluyor. Carole geldi hepinizin ağzının suyu aktı gördük

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt