Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando 5.5 a bitse 4.5 feg olsa 10 mio gitti geri kalan transferler bonservissiz olur muhtemelen para bitecek tahminim.
Bu 10 milyon gibi diğer bonservis ücretlerini pat diye bir anda vermiyoruzdur büyük ihtimalle. 1-3yılla taksitlerle yayılır.
Yani ciddi yeni yapılandırmada önümüzde ki 3-4 senelik bütçe hesabı yapılıp ona göre ciddi bir bütçe ayarlamasını yapmışlardır.

Nevzat Dindar: Bundan sonra resmi olarak açıklanacak transfer Feghouli olacak.

SON DAKİKA -

Nevzat Dindar: Tudor'a Ben Arfa ismi getirildi. Olur mu ? dendi. Tudor bu oyuncu çok tutuk ve alemci dedi.

Sen cok biliyon

bu nasıl bir turnuva 4 ingiliz gerisi amerika kıtası..almanya-belçika-ispanya -italya yok muyd turnuvada

Finali ingiltere ile kolombiya oynadı sanırsam. İtalya çeyrekte elendi galiba. İngiltere şampiyon oldu. Yani finalistlerden o kadar adam olması normal. Uruguay da yarı finalde elendi sanırsam....

Nevzat Dindar: Galatasaray şuan 4 transfer yaptı. Oliviera ile 5 oldu. 9 transfer ile sezon kapanacak. 4 transfer daha geliyor biri Feghouli

Sol beke scout transferi yapilsin diyordum, duydular beni :D

Genc oyuncu, uruguay U20 ile 28 maca cikmis, U20 dunya kupasinda en iyi ilk 11'ine secilmis ve muhtemelen bu turnuvayi Scout ekibi takip etmistir

Kapali kutu ama ister istemez heyecanlandirdi, oyuncunun 90dklik maclarin izlemek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt