Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetersiz tabii ceza sahasinda gol atmak disinda neyi beceriyor? Penalti atamaz. Son duzlukte yok olur. Bizden baska bir yerde sampiyon olamamistir. Surati zaten tukenmistir.

Bize cok daha iyisi lazim. Cevresini oynatan birileri gerekiyor. Tek vasfi gol atmak olan adam alacaksak da attigi kosularla fark yaratan hareketli biri gerekiyor.

Adam ceza sahasında nerede duracağını biliyor bu bile yeter. Yerine gittik manyağın birini 10 milyona aldık başımıza bela oldu

Galatasaray'da bu yaz hücum hattında da geleceğin temeli oluşturma düşüncesi var. İşte tam da bu noktada Andreas Skov Olsen transfer edilmek isteniyor. Elmander de bu oyuncu için kefil oldu. Galatasaray bu transfer için 5 Milyon €'yu gözden çıkardı. (Türkiye)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

47853

Biz sampiyon olmasaydik ve gomis bu sezon avrupali bir kulüpte basarili olsaydi vizyoncular haftalarca aglardi

mobbing gazisi feghouli gibi

Hocanın Feg konusunda orada hatası oldu ama belki de o hata nedeniyle Feg ekstra motive olup bizi şampiyon yaptı

Her şerde bir hayır vardır

Gomis konusunda ise laf söyleyeni ciddiye almamak lazım bilerek maç satan,paragöz hain herif istemiyoruz isterse 40 gol atsın

Abdürrahim Albayrak: Pato ve Alan için Dubai’ye gideceğim ama vizem çıkmamış. Aradım Recep Tayyip Erdoğan’ı “Pato ve Alan için gideceğim vizem yok” dedim. Dışişleri Bakanımızı devreye sokup olayı halletti çok teşekkür ediyorum kendisine.

(Hürriyet / Özel Röportaj)

Bari birisini almaya becerseydin

Hocanın Feg konusunda orada hatası oldu ama belki de o hata nedeniyle Feg ekstra motive olup bizi şampiyon yaptı

Her şerde bir hayır vardır

Gomis konusunda ise laf söyleyeni ciddiye almamak lazım bilerek maç satan,paragöz hain herif istemiyoruz isterse 40 gol atsın

Terime dolayli yoldan laf sokmak için şekilden şekile giriyorlar, Gomis denen paragözü savunsaydilar
ş
a
ş
irmazdim yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt