Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem aspor hem trtspor girdiğine göre pazarlıklar başlamış demektir bakalım kaça gelecek muriqi

Yedek kulubemize bakın da galatasaray seviyesi neymiş görün. muğdat ile sinan yaw bizim forvetler. kalkıp iki tane senelik 3 milyon alan adamı yedek oturtamayız

Banegaaaaaa

Arjantinli iyi topcumuz olmadi daha once hic galiba

Banegaaaaaaa en az iki sene ucurur ucuncu sene de yurutur bir sekilde

Fakat alamayiz bence. Arsenal gecen sene cok istemisti

liverpool maçı der susarım

Ekli dosyalar

• carruscaa.webp
    carruscaa.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 87
Yedek kulubemize bakın da galatasaray seviyesi neymiş görün. muğdat ile sinan yaw bizim forvetler. kalkıp iki tane senelik 3 milyon alan adamı yedek oturtamayız
bundan dolayi jimmy+töre+vedat iyi olacak iste. Vedat bir de türk statüsüne gecebilse muazzam olurdu. Belese yerli forvet olurdu

Fernando Banega olmaz bence Fernando gider.. Banega yanına Savanier, Aranguiz, Herrera gibi biri lazım

İsmi çıkan ve gönlümden geçenlerden transfer karması

Kaan, Laxalt, Şener, Nakamba, Banega, Hakan, Babel, Dennis, Defrel, Muric

Gidenler: Diagne, Kostas, Belhanda, Fernando, Mariano, Nagatomo(Laxalt olmazsa kalsın), Ahmet, Sinan, Onyekuru

bundan dolayi jimmy+töre+vedat iyi olacak iste. Vedat bir de türk statüsüne gecebilse muazzam olurdu. Belese yerli forvet olurdu

Babel şener vedat hamleleri gayet doğru. bizim en büyük sıkıntımız yedek kulubesi zaten. vedat max 1 alır ve adım kadar eminim mitroglundan iyi olur. adam luyindamayı zorladı bu sezon yaw

Galatasaray, Çaykur Rizespor’a Vedat Muriqi için 3M€ + 1 oyuncu teklif etti. (A Spor)

Muriqi 3m + Ahmet çalık diyolar mitronun sözleşmeyi feshedersek muriqiye 1-1.5 bandında maaşla uygun sayılabilir

İkinci forvet olarak Muric gayet iyi olur bence.

Daha 24 yaşında.
4-5 Milyon verirsek olmaz.

Ben karşı değilim buna, ucuza gelecekse gelsin. Benim sorunum her zamanki gibi ilk önce gereksiz adamlarla uğraşılması.

Önce ilk 11'i hallet sonra yedeklere bakarsın, yedek oyuncuyu her türlü bulursun kiralık miralık. Önemli olan ilk 11 oyuncuları. Sonra Diagne gibi panik transferleri yapmak zorunda kalacaklar yine.

Adam yerli olsa neyse, yabancı kontenjanını buna harcamak mantıklı değil.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt