Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 3.8 eksi ile başlıyoruz dedi diye hatırlıyorum sanırım, Yani 9 küsür Milyon kalır elimizde, Onunla ne kadar adam alınabilirse alınır mesela ; Banega 6 M, Balotelli bonservissiz , Bruma 1.5 M Kira ve yerli kaleci 500 K falan
3.8? Yunusu satalım teklif duruyorsa anderlecht cephesinden.

O civarda teklifleri olmuştu galiba.

Böylece 13e satığımız vakit 13 bütçemiz olur. Yemesi gerekir bir şekilde artık.

3.8? Yunusu satalım teklif duruyorsa anderlecht cephesinden.

O civarda teklifleri olmuştu galiba.

Böylece 13e satığımız vakit 13 bütçemiz olur. Yemesi gerekir bir şekilde artık.
Evet Yunus'un satılma ihtimali benimde aklımda, Kenan Karaman'ı falan alabilirsek Anderlecht'e 3.5-4 M + %30 pay şeklinde satabiliriz. Çocuğu belliki ilk etapta oynatmayacaz satalımda önü açılsın bari.

Bak o gelirse kötü olur işte

Kolarov lider topçu iş yapar Fenerde umarım gelmez

34 yaşına girecek futbolcuya umarım yatırım yaparlar.

Ölü yatırım bunlar kardeşim, ölü.

Senin solbekin seni şampiyon yapmaz, yapamaz. Takımın iskeleti iyi olur, takım formda olur, beklerde seni uçurur.

Şikecilerde iskelet desen yok, oyuncuları bile yok. 11 bile çıkaramıyor taraftarları. FFP’den ceza yiyecekler üstelik.

Umarım Kolarov’u alırlar. Brezilya’dan genç solbek almazlar. Herifler bi şekilde satıyorlar işte Brezilyalıları.

El @GalatasaraySK tomo la delantera #Banega, el nuevo DT de Sevilla dejo hoy la puerta abierta para su salida y por lo que hablé con su entorno la idea del volante es tratar de cerrar con el equipo turco
Lo de #DeRossi sigue en pie pero en Boca empiezan a bajar las espectativas

"Galatasaray Banega transferinde öne geçti. Sevilla yeni td'ü bugün ayrılışı için kapıyı açık bıraktı, bu yüzden çevresiyle konuştum, fikir Türk ekibiyle anlaşmaya çalışmaktan yana.
De Rossi meselesi hala gündemde ama Boca'da beklentiler düşmeye başladı."
https://t.co/DPQgRnVYKb

yerim manu yu arabin onune 5 6 milyonu koysunlar manuyuda sirtina alip gider kalicak kalicak demesinin nedeni verilecek ucretin artmasidir araplarin dini imani para

yalnız bu satma mevzusunda bizden kötü takım yok. şampiyon oluyoruz teklif yok kimseye.

Banega kritik adam, banega gelirse forvet yunan bile devam edilebilir razıyım

Bayramdan dolayi takip edemedim de arkadaslar seviyeyi Banega ve Seri'ye cekmissiniz vallahi helal olsun olmaz da bu 2 adami alip transferi kapatsak ben Diagne'ye bile fitim.

Kesinlikle banega ayarinda bir 8 ve 25 gol aticak kuvvetli hizli bir forvet sart babelde bittiyse gerisi kolay ama bu ikisini almazsak fiyasko olur

Bu manu denen gazeteciyi neden bukadar ciddiye alıyorsunuz hadi belhandayla arkadaş piyasadaki herkeslemi arkadaş sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt