Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayriyeten bu skov olsen (hic izlemedim) bu kadar iyi olsa iskandinav avcisi buyuk kulupler var misal dortmunda havada karada kapardi

Ayriyeten bu skov olsen (hic izlemedim) bu kadar iyi olsa iskandinav avcisi buyuk kulupler var misal dortmunda havada karada kapardi
Hocam bu laf marcao iyi olsa porto, benfica kapardı diyenler gibi olmuş her takımın alabileceği sayıda oyuncu var 100 oyuncu alamazlar.

iyimi kötümü bilmiyorum ama danimarka liginden oyuncu alırken 1000 kere düşünürüm. skovun videosunu izlediğim ve o attığı gollerde ki alanların hiçbirisini burda bulamaz

Hocam bu laf marcao iyi olsa porto, benfica kapardı diyenler gibi olmuş her takımın alabileceği sayıda oyuncu var 100 oyuncu alamazlar.

Marcao gibi kac genc getirebildin son 10 yilda bonservisiyle????

Bi bruma

Baska?

Diger tr takimlari icinde gecerli

Binde bir iki kez oluyor

Skov olsen burada 34 maç oynasın min 10 gol atar elini kolunu sallayarak atar yetenekli sut cekmeyi biliyor

Sadece yüksek maaşlı,isimli,bonservissiz transferlerden oluşmuyordur umarım transfer listesi.Bu hatayı bjk yaptı biz yapmamalıyız.Tamam babeli al yanına da skovu al mesela.Banegayı mı aldın yanına da bul bir Yirmilik.Aldığın kadar satı yanlış yorumluyoruz.Bedava diye bir iki sene katkı alacağımız aşikar oyuncuya 4 milyondan 4 yıllık imza atmanın bize zararı olur.İsimlerin büyüsüne çok kapılıyoruz.E.Frankfurt jovici aldı benficadan yediye bir ay sonra sattı yetmişe.Al biz bulmadık mı marcaoyu,seneye otuza evertona gitse hangimiz şaşırırız.
Son olarak diğer takımlar bizi ilgilendirmemeli,felek bize bir kez daha ayrı seviye takım olma imkanı verdi.Bu defa değerlendirelim.

Dortmundun baya kanat oynayabilen oyuncusu var. Skov Olsen kadroya bile giremez diye almiyorlardir. Gomezi de kiralik olarak yollayacaklarmis onun yüzünden.

Bende skov olsenin kanatta acaip bir patlama yapabileceğini düşünmüyorum. Bu çocuk kanatta süper bir top sürücü değil. Ayakları çok iyi ama belki kewell gibi bir tarzı olabilir. Uygun maaliyet ile alınmasını isterdim ki 6m bence mantıklı bir rakam ama kuzeyli gençler Türkiye ye zor gelir. Bizim transfer için is bitirici birine ihtiyacımız var. Mevcut yönetim karakter olarak çok sevsemde bu konularda eksik ve son olarak skov bizde zor geliştirdi.

Kadrosuna sol bek katmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, Ömer Bayram’ı listesine aldı. (Ajansspor)

Brahimi için kulübümüzün gerçekten bir girişimi oldu mu acaba ? haberlerde 5 mil.€ imza parası istediği konuşuluyordu normal şartlarda 5 mil.€ bonservis teklifi ile Porto'nun kapısını bile çalamazsın Brahimi için şimdi o 5 mil.€ ile Brahimi'yi transfer etme şansımız var (hem hepsini nakit verme zorunluluğu yok imza parasının taksit şeklinde ödeniyor genellikle futbolcuya)

Zaten Feghouli&Brahimi gibi adamları buraya getirmeye çalışacaksak 4 mil.€ bandında bir maaşı göze almak zorundasın o talep ettiği maaş da sıkıntı değil

Yani gerçekten Brahimi'yi transfer etmek istiyorsak bence konuşulan rakamlar bu transfer için çok fazla değil neticede bu adam da Brahimi yani

Kanatlarda Brahimi & Feghouli ikilisi olsa sanırım STSL tarihinin gördüğü en iyi ikili olurdu

Burda hatirliyorum 3 sene once lillede oynayan pele vardi

Angersmi metzde mi ne oynuyordu

Ayni laflar onun icinde gecerliydi

Yok 2 3 milyona aliriz filan

Lille 10 milyon arti %30 sonra ki satis anlasmasiyla aldi

Evet aldik kesin alabilirdik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt