Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok bir şey istemiyorum takımı uçuk kaçık bir şekilde bozmaya da gerek yok.... Şampiyonlar liginde final falan hedefim de yok, gruptan çıkarsak çıkarız ama...

-------------------Muslera-------------------

Mariano-----Luyi-----Marcao-----Naga----

------------------Fernando------------------

---------Savanier-----------Banega----------

-Feghouli--------------------------Babel----

---------------Azman Bir Forvet-------------

Anasını satim yazarken bile heyecanladım...

Babeli brahimi yüzündenmi bekletiyoruz acep

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk’in yaptığı transferler olmasa rüyanızda görürdünüz son 2 şampiyonluğu
Dostum bu takım Serkan Çalıklarla barış özbeklerle şampiyon olmuş takım ; teknik direktör iyi olduğu sistemin olduğu vakit içindeki oyuncuların önemi 2.planda oluyor.

Ayrıca o transferleri Tudor yaptı fakat teknik direktörlük dediğim gibi sadece doğru transferleri yapmak değil, onları yönetmeyi de gerektiriyor.Beceremeyince sevilmiyorsun şutlanıyorsun doğal olarak.

Şöyle 1 sol beke 1 orta sahaya 1 tane de kanada altyapıdan adam koysak çok güzel olur.

Talisca Çin de yıllık 7 milyon euro kazanıyormuş. Yıllık 3 milyon euro verelim kalanını NEF karşılasın öyle bedavaya sponsor olmak yok. Eskiden dalga geçer gibi göğüs sponsorluğu için 3 yılda toplam 53 milyon tl falan vermişlerdi. Sözleşme uzatacaksak en az bir kaliteli futbolcunun bonservisini ya da yıllık ücretini ödemeli.

Talisca 11 milyon net para alıyor. Ayrıca attığı gol ve yaptıgı asist başında para alıyor. Attığı her gole 50 bin euro alıyor

Transferleri Cenk yapmadı adam sadece imza attırmak ve sözleşme koşullarını görüşmek üzere görüşmeleri yapan kişi , şunu öğrenemediniz gitti.

Transferleri yaptıran Tudor ve Scout ekibi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet cok kolay bi iş sözleşme şartlarını konuşmak. O yüzden abdurrahim ile forvetsizliğin 9. ayında kasımpaşa’nın baltasına 15 milyon euro bayıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt