- 18 Temmuz 2009
- 81.923
- 239.229
- 5.263
Türkiye Magribli futbolcular derneği yönetim kurulu kurucu üyeleri gibi olmuş

Para yok napalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye Magribli futbolcular derneği yönetim kurulu kurucu üyeleri gibi olmuş

Khazri ve Boufali da ekibimize dahil edelim
Para yok napalım.
Khazri en son çok salmıştı yav.Khazri ve Boufali da ekibimize dahil edelim
Khazri iyi topçu fakat her an fıçı olabilecek potansiyele sahip. Eski İstanbulsporlu Alex Yordanov gibi götü mötü kocamanKhazri ve Boufali da ekibimize dahil edelim
Oyle bi sey olursa ortasaha zayiflar feghde kuvvet yok pres yok top kapma yokBrahimi gelirse Belhanda gider Feg ortaya geçer
Fulhamın yıldızıydı herif heralde iyi durumda olacak. Sene başı alsalardı ligte kalırdı fulhamBabel gayet iyi durumda görünüyor.
O 10 onplanda oyledir Çinlilerle atletico arasinda bi ticaret hamlesi dönmüştü diye hatırlıyorum, carrasco gelirse bize gelmez daha üst takima gider genç daha, orada ne yaptigina bakmazlarYannick Carrasco çinden ayrılmak istiyormuş Babeli forvet gibi düşünüp sola Carrascoyu alsak süper olmaz mı 10 milyona transfer olmuş çine
Bize lazım olan adam tam olarak bu. Ne yapıp edip transfer edilmeli...FLAŞ | Galatasaray ve Napoli, Empoli'nin 21 yaşındaki oyuncusu Ismaël Bennacer'i transfer edebilmek için kapışıyor.
(Il Mattino)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Imza parasi icinde 4 ver gelirse gelir gelmezse bakalim kim veriyor ona o parayi yap teklifi cekil essek gibi kabul ederBrahimi cok zor
4-5 milyon imza parasi ister buyuk ihtimal,4 te yillik alsa 3 yillik sözlesmeden bayagi buyuk paralar bunlar