Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.118
- 6.102
- 1.048
Ya vedat zaten fenerin sistemine uymuyor ki, onlara gitse de üzülmem o yüzden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun 30 golünü ben..Muriqi ve Tomane ile mi oynayacağız CL'de hemde 30+ gol atan topçuyu satıp?
Oyuncu satmadan murici transfer ederlerse ayni gecen sezona döneriz gittiler emreyi aldilar forvetsiz kaldik.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav onun 30 golünü ben diyorsun da yerine çıkan isimler daha kötü kendisinden. Tomane midir Tamane midir ne şeyimse kaç defa izlediniz? 3. Lig yabancısı doldurmayalım takıma.Onun 30 golünü ben..
Veli Yiğit: Monchiye Banega’yı sormuşuz.
Diagne in 30 golün 13ü penaltı kardeşim, ona bakarsan Muriqi ile aynı seviyeye geliyor 8 asisti var ayrıca Muriqi'nin.. Ayrıca sahada mal gibi gezmiyor.. Bir kere bence Muriqi Diagne den iyi forvet... Bizde 2.forvet olacak kalitede 1.forvet olarakta iyi biri alınır. Tomane Muriqi olmazsa diye alternatiftir.Yav onun 30 golünü ben diyorsun da yerine çıkan isimler daha kötü kendisinden. Tomane midir Tamane midir ne şeyimse kaç defa izlediniz? 3. Lig yabancısı doldurmayalım takıma.
Muriqi kim? Ne yapmış?
Kendini kanıtlamış bir forvet lazım bize
Doğan Erdoğan Beşiktaş'ta..
Muriqi ve Tomane ile mi oynayacağız CL'de hemde 30+ gol atan topçuyu satıp?
rizeye mi gidiyormusAlbayrak su an Istanbul yeni havalimani VIP loungeda, yainimda. Transfer beklemeyin bugün.
Bu butcelerle Clde basari beklemek polyannacilik olur
Tomaneyi cok begendim cok ekmek yer burada