Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi gerçekten gundemimizde mi bilmiyorum ama Avrupa'dan ciddi bir teklif almadığı sürece bizim için çok da zor bir transfer olmaz Feghouli etkisi ,Şampiyonlar ligi ve winner bir takım oluşumuz elimizi güçlendirir ...Bu tarz driblingi iyi dikine gidebilen adamları hep sevmiştir GS taraftarı gelse tribünleri mest eder kendide bize hayran olan yabancilardan birisi olarak yasantisina devam eder...

Şu ortasaha meselesi çok önemli.Deplasmanlarda top yapamıyorduk.Rakip takım 4 tane adamını bizim cezasahası önüne koyduğu zaman maç tıkanıyordu.İnşallah çözeriz bu durumu

a sporda bu sefer nevzat la emre bol tartışıyor
emre nevzata aklını alırım diyor. diğeride beni başkasına benzetme diyor. bu kanal pek ayakta kalmayacak gibi

Euro 3 olsa Brahimi, 5 milyon euro maaş istese verilmeliydi FFP şartlarında, adapte olursa Avrupa'da fark yaratabilecek bir oyuncu bir de yıllardır eksik olan tribüne oynayan oyuncu eksikliği de giderilmiş olur.

a sporda bu sefer nevzat la emre bol tartışıyor
emre nevzata aklını alırım diyor. diğeride beni başkasına benzetme diyor. bu kanal pek ayakta kalmayacak gibi
Nevzat dalacak gibi bakıyor yalnız. Yakında hiç kimse birbiriyle program yapmak istemeyecek o kanalda. İzlediğim 2 adam vardı ılgaz çınar ve uğur karakullukçu ikisi de yok artık. Bundan sonra yapacakları iş komple yorumcu tayfasını değiştirmek olmalı. Amigo kılıklı heriflerden futbol yorumlaması bekleniyor

Rotasyon için gayet iyi isimler

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Cezayir
Feghouli
Hollanda
Babel
İsveç
Jimmy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt