Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Imbula gelir 6 noya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru Bruma ve Garyden sonra Babel attan inip Esege binmektir At gibi hizli adamlardan esek gibi yavas adama gecistir sacma transferdir.Bu babele neden bu kadar takıldınız yav? Adam neler yaptı burada inanılır gibi değil. Daha 1 ay once dünyanın en iyi liginde her maç 11 çıkıyordu. Şut var çalım var tecrübe var bitiricilik var uyumsuzda olmaz. Sağ sol kanat forvet oynar 4-3-3 de her yerde oynar kariyer var milli takım var vay anam vayyyyyyyy.
Yanlislikla nsl kaciyor![]()
Hatun arada bende kalıyor o yüzden gargara şişesinin içine koymuş sürekli getir götür yapmasın diye. İçindeki sıvı da gözükmüyor şişesi de şeffaf değil. Ben de gece çok sigara içince dedim bir ferahlayım. Neyse ki 5 saniye sonra çıkardım farkedince.ph'ı kaç? 5.5 falandır muhtemelen birşey olmaz.
nasıl becerdin merak ettim.

Onyekuru Bruma ve Garyden sonra Babel attan inip Esege binmektir At gibi hizli adamlardan esek gibi yavas adama gecistir sacma transferdir.
basketbolcu gibi ismihazır gündemden düşmüşken bu herifi alalım 6-8 orta alanın her yerinde oynar sol ayaklı ayrıca.
Ekli dosyayı görüntüle 48020
gel lan
Forvete muhakkak kafası çalışan bir zenci almalıyız.
Önerim;
Sturridge.