Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca gecen ne istemisti

Banega
Imbula
Trezege
Tetteh

Bunlari istiyordu bunlardN ikisi gelir

Kolay kolay vazgecmiyor istedigi adamlardan

Salih kesinlike Basaksehire gider

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şu ana kadar gündeme gelen oyuncular arasında en kritik transfer bence Banega'nın transferi bu ligde herhangi bir orta saha ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli adam

Banega&Fernando ikilisi belki direnç olarak değil ama kalite olarak bu ligin fersah fersah ötesinde orta saha ikilisi olurdu. Tamam bende 8 numara için gelecek adamın Ndiaye gibi dirençli olmasını isterim de o yeterli değil pas atmasını top kontrol etmesini duran top kullanmasını şut çekmesini set hücümuna katılmasını yani hiçbir şeyi doğru düzgün yapamayan bir orta sahadan ziyade Banega gibi kaliteli bir orta sahayı alıp yolumuza bakalım

Maybaşlarin taraftar sitesine bakıyorum.

Elif 14 az 20 ye verelim.zajc a 10 milyon onermisler hak 5 eder.jailson 10 dan aşağı verilmemeli

Ula ibibik kuşları ligde kalmayı 1 2 hafta ile kaçırmış,Cl ye yıllardır gidemeyen ezik bir klupsunuz.oynatmadiginiz adamlara telaffuz ettikleri rakamlarada inanıyor ha.

Ben burda diagneyi 35 den aşağı birakmayalim desem topa tutulurum.belhadayi 20 den aşağı vermeyelim vs.

Ha Boluspor'a jailsonu satarsin 10 a !!!ona bişey diyemem.

Bu arada onuda anlamış değilim.sow,boluya giden kaleci,bjk Alman 2. Lige 6 milyona sattığı!! Oyuncu hakkında niye soruşturma açılmadı!

Bu babele neden bu kadar takıldınız yav? Adam neler yaptı burada inanılır gibi değil. Daha 1 ay once dünyanın en iyi liginde her maç 11 çıkıyordu. Şut var çalım var tecrübe var bitiricilik var uyumsuzda olmaz. Sağ sol kanat forvet oynar 4-3-3 de her yerde oynar kariyer var milli takım var vay anam vayyyyyyyy.
Onyekuru Bruma ve Garyden sonra Babel attan inip Esege binmektir At gibi hizli adamlardan esek gibi yavas adama gecistir sacma transferdir.

Son düzenleme:
Taraflar arasında yapılacak ilk görüşme olumlu geçerse 33 yaşındaki sağ bek Antonio Valencia kısa süre içinde İstanbul'a gelecek. (Yakup Çınar)

Ver kırmızı Ertuğrul

hazır gündemden düşmüşken bu herifi alalım 6-8 orta alanın her yerinde oynar sol ayaklı ayrıca.
48020

Onyekuru Bruma ve Garyden sonra Babel attan inip Esege binmektir At gibi hizli adamlardan esek gibi yavas adama gecistir sacma transferdir.

Ben Babel'in bahsettiğiniz kadar yavaş bir adam olduğuna inanmıyorum. Kaldı ki Babel'in oyun aklı Henry'den de, Bruma'dan da ve hatta Garry'den de yüksek (bence).

Bonservissiz tayfadan Moreno ve Brahimi ye çöksek elimiz çok rahatlar. Sonra da bir Diagne-Talisca takası ile çeyrek final konuşmaya başlayabiliriz bence.

Orta sahaya muhakkak bir latin amerikalı ve bir adet de italyan takviyesi yapmalıyız.

Önerilerim;
Banega ve Bertolacci.

Forvete muhakkak kafası çalışan bir zenci almalıyız.

Önerim;
Sturridge.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt