Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel dediğin adam meziyetleriyle Onyekuru'yu defalarca cebinden çıkartır. Ha keza Bruma da öyle.
Babel komple bir oyuncu. Herifte şut var, pas var, oyun zekası var, Onyekuru kadar olmasa da hız var...
Bruma ise 3 kişinin arasına girip çıkabilecek kadar muazzam bir çalım yeteneğine sah,ğ ve en az Onyekuru kadar hızlı. Bruma belki kafa takımlarına transfer yapamadı ama bu ligin bugu olur gelirse.
Onyekuru iyi topçu. Fakat asla kafa takımlarda oynayacak meziyetleri yok. Dar alan becerisi tıpkı Garry gibi çok kısıtlı ve tıpkı onun gibi oyun zekası sıfır.
1 yıl boyunca izledik yahu adamı. Hep skor üstünlüğünü ele aldığımız zamanlarda ortaya çıktı. Boşluk bulamadığında sıradan bir oyuncu kimliğine büründü. Sebebi açık. Adamın dar alan becerisi yok. O da olsa 100M ederdi zaten.
Onyekuru 2-0'ı 3-0 yapar. Bruma ve Babel ise kötü giden anlarda da seni ipten alır. Tıpkı Feghouli gibi.
Onyekuru boşluk bulduğunda etkili olur. Bruma ve Babel ise kendi boşluğunu kendi yaratır.
Deplasmanda kilidi Onyekuru açamaz. Ama Bruma ve Babel açar...
Babel bu takımın en ihtiyaç duyduğu tarzdaki oyunculardan biri. Şutör bir oyuncu olması, oyun zekasının olması... Tam bir deplasman oyuncusu.
Ben de isterim Bruma'yı gelsin perişan etsin rakip savunmayı ama Leipzig'in bize kiralık vermesi için en ufak bir sebep göremiyorum. ben. Bu mali şartlarda Babel muazzam transfer. En az 2 yıl daha üst düzey oynar. Hala fit, hala kendine bakıyor, daha geçen İngiltere'ye karşı 11 çıktı. Herif PL'de fark yarattı boru mu. Bunun ötesi mi var...

Bruma'nın satış listesine konulduğunu okumuştum. Doğruysa Onyekuru ile ben olsam hiç uğraşmam, Bruma kiralık opsiyonlu alınabilir.

Bruma'nın satış listesine konulduğunu okumuştum. Doğruysa Onyekuru ile ben olsam hiç uğraşmam, Bruma kiralık opsiyonlu alınabilir.
Aynen öyle opsiyon ile kiralık gelebilir. İşte bunlar hep fırsat sadece kullanicak doğru kişiler lazım. Umarım bizimkiler de düşünüyordur bunları

Şampiyonlar ligi kozun var gelirler. Sturridge 2.8 beklentisi varmış mesela aslında hiçte zor değil. (Sturridge sakatlanıp duruyor onu örnek olsun diye verdim)

Transfer yapmak o kadar basit bir iş değil diye düşünüyorum,bizim aklımızdan geçen adamlar belkide Türkiyede oynamam diye direk reddediyor teklifimizi bilemeyiz.

Transfer yapmak o kadar basit bir iş değil siye düşünüyorum,bizim aklımızdan geçen adamlar belkide Türkiyede oynamam diye direk reddediyor teklifimizi bilemeyiz.
Hocam oynamak istemeyen az be. Çok yıldız isimler ancak o kaprisleri yapıyor. Adamlar para için Çin'e yada Arabistan'a gidiyor gözünü seviyim. Burda Avrupa'dan kazandığında bir tık fazla ver. Şampiyonlar ligi vs de var adamlar neden gelmesin. Bir dünya oyuncu geldi ülkeye

Ingiliz takimlarindan ilgi varmis ama teklifler ikna edici degilmis, iyi bir teklif gelirse PL'de kalmak istiyormus

Hocam oynamak istemeyen az be. Çok yıldız isimler ancak o kaprisleri yapıyor. Adamlar para için Çin'e yada Arabistan'a gidiyor gözünü seviyim. Burda Avrupa'dan kazandığında bir tık fazla ver. Şampiyonlar ligi vs de var adamlar neden gelmesin. Bir dünya oyuncu geldi ülkeye

3 milyon euro diyoruz mesela,bir çarpıyorsun 20 milyon tl ediyor eskisi gibi euro 3-4 tl değil ki.Yanlış anlama bende isterim en iyi oyuncular gelsin ama beklentiyi yükseltmeyelim diye düşünüyorum.

Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.

Maçları gözünüzle izlemenizi tavsiye ederim Belhanda gayet de iyi pas atıyor en az Sneijder kadar iyi bu konuda.

Babeli kötüleyenler Fulhamdaki performansını izlemiş mi acaba.. Adamda olmayan meziyet yok..Teknigiyle ilerde top tutmasindan ileriden cektigi sutlara, asist özelliği vs.. alamazdak üzülürüm..

Babeli kötüleyenler Fulhamdaki performansını izlemiş mi acaba.. Adamda olmayan meziyet yok..Teknigiyle ilerde top tutmasindan ileriden cektigi sutlara, asist özelliği vs.. alamazdak üzülürüm..

Şu son maç iyi olmadı ,güzel reklam yaptı adam.

3 milyon euro diyoruz mesela,bir çarpıyorsun 20 milyon tl ediyor eskisi gibi euro 3-4 tl değil ki.Yanlış anlama bende isterim en iyi oyuncular gelsin ama beklentiyi yükseltmeyelim diye düşünüyorum.
Eğer marcao gibi adamlar bulunursa ben okeyim ama ileri hattında düşün yıllık ücreti olan adam zor bulunur. Anca skov olsen gibi gençler. Oda taraftar sabırlı mi değil tabiki. Zor yani ileri uç illaki tecrübeli almak zorundasın. Yanına genç koymak bence mantıklı

Eğer marcao gibi adamlar bulunursa ben okeyim ama ileri hattında düşün yıllık ücreti olan adam zor bulunur. Anca skov olsen gibi gençler. Oda taraftar sabırlı mi değil tabiki. Zor yani ileri uç illaki tecrübeli almak zorundasın. Yanına genç koymak bence mantıklı

En büyük paranın 9 numaraya verilmesi taraftarıyım bende,kalanlar daha uygun olabilir.2. Forvet kiralık uygun biri bulunabilir.

Babel ve Talisca ile, Beşiktaş Şl grubundan namağlup çıktı. Onlar gidince düştükleri durum ortada, ikisi de gelsin gruptan çıkmayı garantileyelim :)

Hazır mıyız Kırmızılara?

ca1e844d9893f706bfe898e4d9f538d9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt