Suat Alacahan
Sarı Üye
- 16 Temmuz 2011
- 748
- 286
- 1.023
Babel dediğin adam meziyetleriyle Onyekuru'yu defalarca cebinden çıkartır. Ha keza Bruma da öyle.
Babel komple bir oyuncu. Herifte şut var, pas var, oyun zekası var, Onyekuru kadar olmasa da hız var...
Bruma ise 3 kişinin arasına girip çıkabilecek kadar muazzam bir çalım yeteneğine sah,ğ ve en az Onyekuru kadar hızlı. Bruma belki kafa takımlarına transfer yapamadı ama bu ligin bugu olur gelirse.
Onyekuru iyi topçu. Fakat asla kafa takımlarda oynayacak meziyetleri yok. Dar alan becerisi tıpkı Garry gibi çok kısıtlı ve tıpkı onun gibi oyun zekası sıfır.
1 yıl boyunca izledik yahu adamı. Hep skor üstünlüğünü ele aldığımız zamanlarda ortaya çıktı. Boşluk bulamadığında sıradan bir oyuncu kimliğine büründü. Sebebi açık. Adamın dar alan becerisi yok. O da olsa 100M ederdi zaten.
Onyekuru 2-0'ı 3-0 yapar. Bruma ve Babel ise kötü giden anlarda da seni ipten alır. Tıpkı Feghouli gibi.
Onyekuru boşluk bulduğunda etkili olur. Bruma ve Babel ise kendi boşluğunu kendi yaratır.
Deplasmanda kilidi Onyekuru açamaz. Ama Bruma ve Babel açar...
Babel bu takımın en ihtiyaç duyduğu tarzdaki oyunculardan biri. Şutör bir oyuncu olması, oyun zekasının olması... Tam bir deplasman oyuncusu.
Ben de isterim Bruma'yı gelsin perişan etsin rakip savunmayı ama Leipzig'in bize kiralık vermesi için en ufak bir sebep göremiyorum. ben. Bu mali şartlarda Babel muazzam transfer. En az 2 yıl daha üst düzey oynar. Hala fit, hala kendine bakıyor, daha geçen İngiltere'ye karşı 11 çıktı. Herif PL'de fark yarattı boru mu. Bunun ötesi mi var...
Bruma'nın satış listesine konulduğunu okumuştum. Doğruysa Onyekuru ile ben olsam hiç uğraşmam, Bruma kiralık opsiyonlu alınabilir.