Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johannes geis serbest kalmış 25 yaşında nasıl olur ? 14 maç 5 asist yapmış köln de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu vatandaşlık olaylarını çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz siz.

Muriqi aslen Arnavut, sonradan Kosova vatandaşlığına geçmiş Milli Takım için. 5 yıl Türkiye de kalmış olsa bile adamın asıl vatandaşlığı olan Arnavutluk vatandaşlığından çıkması yani feragat etmesi gerekiyor Türk vatandaşlığı için.

Öyle 3 vatandaşlık falan olmaz. Çifte vatandaşlık olayı bile zorluklarla dolu.

Muslera da mevcut durumda Uruguay ve Italyan vatandaşı. Türk vatandaşlığı için diğer ikisinden birinden vazgeçmesi lazım.

Adamlar bizim Sinan'ın pasaport olayını bile halledemedi kaç yıldır siz neyden bahsediyorsunuz yahu.

sent via GSC

@ugurkkullukcu
Türk vatandaşı olması yerli statüsünde sayılması için yeterli değil, statüde doğrudan A milli takım yeterliliği aranıyor. Bence gereksiz katı bir kural ama neticede kural bu. 2015 sonrası başka milli takımda maç yapmış hiç kimse yerli sayılamaz bu statüde.

Muriqi aslen Arnavut, sonradan Kosova vatandaşlığına geçmiş Milli Takım için. 5 yıl Türkiye de kalmış olsa bile adamın asıl vatandaşlığı olan Arnavutluk vatandaşlığından çıkması yani feragat etmesi gerekiyor Türk vatandaşlığı için.

Muslera da mevcut durumda Uruguay ve Italyan vatandaşı. Türk vatandaşlığı için diğer ikisinden birinden vazgeçmesi lazım.

Adamlar bizim Sinan'ın pasaport olayını bile halledemedi kaç yıldır siz neyden bahsediyorsunuz yahu.

sent via GSC

Ben Muslera’yı Arjantin diye biliyorum Arjantin doğumluydu sanki

Ben Muslera’yı Arjantin diye biliyorum Arjantin doğumluydu sanki
Evet Buenos Aires doğumlu ama Lazio dönemi Italyan olmuştur muhtemelen.

Çoğu Güney Amerikalarıların bu yüzden çifte vatandaşlığı oluyor Avrupa da oynayabilmeleri için.

sent via GSC

Vedat Muriqi, Galatasaray'a transferi halinde önümüzdeki sezon yabancı statüsünde oynayacak. Yerli statüsü için 1 yıla daha ihtiyacı var

10 milyon euro istemişler bizden.

Kuran çarpsın işten dönüyorum hiç güleceğim yoktu bu oruçlu halime. Iyi güldüm yani.

Bu Rizelilerin zaten IQ’sü yerlerde.

Size 10 milyon € değil 10 milyon TL vereninde anasını..

Şerefsizler.

sent via GSC

Etsin 1 zahmet sanki başka takıma transfer olacak..

Şener 2+1 yıllık anlaşma tamam. Töre ret yemiş, Fatih Öztürk için bayramdan sonra karar verilecekmiş, Muğdat ve Semihe gelecek sene düşünülmedikleri söylenmiş. Ozornwafor için karar Temmuzda BİPSPOR

D480xhWW0AAJBUy.jpg

hangi takım sempatizanı olduğu belli olmayan yukarıda resmi bulunan şahıs için teklif yok mu

Etsin 1 zahmet sanki başka takıma transfer olacak..
Sorun başka takıma transfer olması değil.

Italyan pasaportunun avantajlarını Türk ve (muhtemelen) Uruguay pasaportu sunmuyor. Bir kere vize sorunu yok, bu adam belki hayatının bir kısmını Avrupa da geçirmek isteyecektir futbol kariyeri sonrasında.

Pasaport değiştirmeye zorlayamazsın adamı.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt