Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
ÖTV'ye tabi.Hayalde mi parayla lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖTV'ye tabi.Hayalde mi parayla lan?
Şirket ihtiyacı kdv ötv düşmelik topçular. Denemek lazım.ÖTV'ye tabi.
Meteor geliyor, bir şey olmaz oyna devam.az kalsin forum lut kavmiyle ayni kaderi yasiyordu....
zenci muhabbetine son verin tas yagacak yemin ediyorum

Bırakın arkadaşlar masumane eglensinler bunlarla bir şey olmaz dışarda neler var bizim işyerinde hatunun bir evde kocası var bir de işyerinde evde ona veriyor işyerinde diğerine ve bir suru var boyle.Bunla bir şey olmaz yani.az kalsin forum lut kavmiyle ayni kaderi yasiyordu....
zenci muhabbetine son verin tas yagacak yemin ediyorum
Andrea bocelliden caruso ki bence yeryüzünde yaratılmış bir numaralı bestedir.
Hikayesini bilmiyordum ama efsanedir ben de o sole mioyu da çok begenirim meselagelmiş geçmiş en büyük tenor enrıco caruso için yazılmış bir eserdir. nessun dorma ile birlikte benimde en sevdiğimdir.
yerin dibine batsin karaktersizBırakın arkadaşlar masumane eglensinler bunlarla bir şey olmaz dışarda neler var bizim işyerinde hatunun bir evde kocası var bir de işyerinde evde ona veriyor işyerinde diğerine ve bir suru var boyle.Bunla bir şey olmaz yani.![]()
@Musap Aydinli sövmediği sürece sorun yok. Adam küfür içine smaç kelimesini sokmuş biri.yerin dibine batsin karaktersiz
bu arada konu iftar oncesi eminonu kadar karisti
sabah modlar uyaninca sovecekler
Benim 9 günlük iznim bitiyor iki gün sonra bitiyor beni zaten arasalar da bulamazlar siz halinize yanın.yerin dibine batsin karaktersiz
bu arada konu iftar oncesi eminonu kadar karisti
sabah modlar uyaninca sovecekler
Tadı damağında kalır amaAyrıca forum çökmüyor, ihtiyarlar Sertan ve Murat abilerin temposuna ayak uyduruyor.
Hikayesini bilmiyordum ama efsanedir ben de o sole mioyu da çok begenirim mesela
Ayrıca forum çökmüyor, ihtiyarlar Sertan ve Murat abilerin temposuna ayak uyduruyor.
.Delikanlı sana daha önce de dedim, seninle bir ara basket maçı yapalım da bakalım senin tempo nasıl bir görelim.
Mikail mi ki kendileri?@Hayri Cund hava trafiği olur mu bu aralar