Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
de20e6b1817fd044552dd2285ccabafa.jpg

Mesut karıköylü bir kardeşimiz camiamıza gelir

Mesut bile gelirse, ben o eski muazzam donemine hic ama hic yaklamiyacak gibi geliyor. Adam 3 senedir top oynamiyor, hem Mesut 10 numara oynayacaksa arkasinda 2 tane cigersiz orta saha sart, adam geri gelmiyor.

Mesut bile gelirse, ben o eski muazzam donemine hic ama hic yaklamiyacak gibi geliyor. Adam 3 senedir top oynamiyor, hem Mesut 10 numara oynayacaksa arkasinda 2 tane cigersiz orta saha sart, adam geri gelmiyor.
Çok yetenekli adam koşmadan iş yapar da, şampiyonlar liginde başarı için başka bir plan lazım bize

Antalyaspor'un golcü oyuncusu Souleymane Doukara'ya sürpriz bir teklif geldi. Suudi Arabistan'tan bir takımın, 27 yaşındaki futbolcu için 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Radyospor

Diagne'yi alın lan

Bu sezon bizim için geçiş sezonu Marcao Luyindama tipi 2 tane bonservisli transfer yapmamız lazım.. Bunların dışında Babel gibi geçişi atlattıracak kaliteli ayaklar lazım..
Altyapıdan 4 oyuncunun a takıma girecek düzeyde olduğunu düşünüyorum gelecek sezonlar için

2m kiralama 5.5m zorunlu satın alma gibi bir formülle Bennacer i almak lazım

Mesut'un stiline en uymayan liglerden biriyiz.Bu ligde onun paslarını algılayabilecek oyuncu yok hele hele Fener'de hiç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt