Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sürekli topçu pazarlıyorlar yurt dışına acaba o ligde yabancı sınırı ne merak ettim![]()
Sinirsizmiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli topçu pazarlıyorlar yurt dışına acaba o ligde yabancı sınırı ne merak ettim![]()
Liverpool'da iken alacaktık, şu an pahalı olur bize.
ewt yigit bey@Uğur Bulut
Okan isimli bir şahıs beni antuculukla itham ediyor reyiz onlinemisin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamların kültürleri var yıllardır zaten, dışarıya çok oyuncu yolluyorlar. Kendi ligleri tırt da özel bir şey yaptılar mı bilmiyorum.Bu sirbistanin futboldaki basarisinin sebebi nedir bi bilgin var mi
son 2 senede devrim gecirmisler resmen 2017 milli takim kadrosuna bakiyorum matic tadic disinda topculari yok neredeyseAdamların kültürleri var yıllardır zaten, dışarıya çok oyuncu yolluyorlar. Kendi ligleri tırt da özel bir şey yaptılar mı bilmiyorum.
Valla Bennacer çok fazla talibi olan bir oyuncu BvB ve Lyon taraftarları hakkında tartışıyor sürekli kendi takımlarına gelmesi için.Hamed Traore en azından Bennacer'e bakarak biraz daha toy bir oyuncu bence şu anda Elit takımlar kendisini alıp doğrudan takımın bir parçası yapmaz tıpa tıp Ozan Kabak gibi şu anda Hamed Traore bu seneye kadar A takımda performans gösterememiştiHamed Traore yazmışlar bugun, en az 40 milyon euroluk transfer yapar bu çocuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Günaydın ve iyi nöbetler :-)
Gereksiz bir bilgi:
Malaysia da Hindilere "ayam Belanda" dediklerini biliyor muydunuz?
belhanda zu malezyaGünaydın ve iyi nöbetler :-)
Gereksiz bir bilgi:
Malaysia da Hindilere "ayam Belanda" dediklerini biliyor muydunuz?

Yalan söyleme; benimkini Google Amcaya sorabilirsiniz.Filipinlerde „Kafam Feguli“ diyormus
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum