Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor, Marsilya’nın U19 takımındaki kanat oyuncusu Yusuf Sarı’yı transfer etti. Oyuncunun Menajeri transferi açıkladı.

Milli takımın etkili oyuncularından olan Yusuf Sarı için Trabzonspor’un Marsilya’ya 250 Bin Dolar bonservis ödeyeceği söyleniyor.
Halil Dervişoğlunu da alırlarsa iyi iş yaparlar. Bizimkiler uyumaya devam etsin.

Şu durumun çözülmesi benim için ilk gündem maddesi transfer falan değil. Bunlar imzalamıyor mu Yusuf nedir durum?
18yasindan kucuklerle en fazla 3 yillik sozlesme imzalayabiliyoruz
Coguyla 2017deyken uzattik
O gun uzattigimiz sozlesmeler bitiyor iste
Sagolsun son 1 2 senede "abilerinin" tavsiyeleriyle menajer kucagina dustuler.
Terim 2013ten beri emek veriyor bu hiyarlar icin jenarasyonlarinda en yetenekli topculari toplamaya calistik bu 4 5 senede
Eger ki uzatmazlarsa Terim 2019 2020de bir dk sure vermez hicbirisine cogunun da kariyeri biter
Kimse Merih ornegininden hareketle aynisini yasarmiyiz diye korkmasin
Merihde ki is ahlaki olsaydi ztn bunlarda coktan a takimda sure alirlardi
Screenshot_20190610-131048.webp

Eger haber dogruysa acaba F. Terim Belhanda'yi saf 8 mi dusunuyor yoksa 8 10 karisik mi?
Eger 8 dusunuyorsa alabilecegimiz bostaki tek 10 numara Mata.
8 10 dusunuyorsa alabilecegimiz bostaki en iyi 8 numara Herrera. Cagne'den en fazla 13 milyon euro gelse butcemiz 9 milyon euro. O 9 milyon ile 1 sol 1 de forvet almaliyiz. En iyi secenek Onyekuru ve ona 2 milyon gitse geriye 7 milyon kaliyor. Ya bostaki Welbeck tarzi alacagiz ya da 7 ile 10 milyon ( belki Yunus ve Mariano'dan 2 4 arasi kazaniriz) arasi bonservis verecegiz. Acikcasa Herrera veya Banegali orta sahayi Belhanda Mata orta sahasina tercih ederim.

Benim anlamadigim Mariano - Linnes hattindan Sener ve Linnes hattina gecip ne yapmayi planliyoruz? Net guc kaybi, Mariano kisir oyun yapimizin isleyen nadir unsurlarindandi onu da kaybedince artik stoperler kendi arasinda paslasir tum mac boyunca.
Mariano bir kac mac disinda rezaletti,bitik bence
Ama Sener,Linnes eksik kalir katiliyorum ona

Yalniz bu Mata cok cenabet. Hem cok gol kacirmis hem de cok iyi paslari asiste donusmemis.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt