Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mata'nın sorgulanması vb. durumlar; üye olmayan forum takipçisi bir çok renkdaşımızı foruma kazandırması ve cok fikirliliğe katkı sağlaması açısından fayda sağladığı aşikar. Bende bu yol ile takipçilikten üyeliğe geçme kararı aldım mesela. Yine de gelin biz Mata'yı falan tartışmayalım. Herkese merhaba güzel olan forumumuza güzel bir şeyler katabilmek ümidiyle.

Yahu lafı niye ardınla dinliyorsun zorla ?
Ben Ajax bizden müthiş ekonomik olarak rahat mı dedim ? adamların kadro değeri 420 mil.€ bizim ki 89 mil.€ bu adamlar bile tecrübeli oyuncuları takımın içine yerleştirmesini biliyor yoksa o adamlar bilmiyor mu Blind yerine 18 yaşında bir genci koyup oynatmayı ?

Blind 29 Tadic 30 yaşında Mata da 1 ay önce 31 yaşına girdi, yaş olarak alakaları yok demişsin ya sayıları bilmiyorsun ya da inat ediyorsun

Ben sana tüm takımı +30 adamlar ile mi dolduralım diyorum ? biz de Marcao & Luyindama gibi gençler ile bir takım kuralım diyorum ama Mata gibi kaliteli adama yüz çevirmek mantıklı değil bunu söylüyorum sana
Neyse saygılar.Kabullenmeyeceksin.İyi forumlar

Yahu Mata zaten fizik olarak en iyi durumunda olsaydı neden bonservissiz olarak Galatasaray'a gelsin ki ? 45 mil.€ bonservis ile Chelsea 'den ManU'ya geçtiği gibi bir başka transfer yapardı

Tamam ben de en az sizin kadar Galatasaray için enn iyisi olsun istiyorum da çöpsüz üzüm aramayı da geçti sizin ki resmen forumda aradığımız futbolcu bonservissiz olsun 21 yaşında olsun 1 mil.€ 'nun altında maaş alsın Barça alt yapısından yetişsin yeni Messi olsun

Kusura bakmayın da dev aynasından bakmayalım kendimize Juan Mata 'nın en iyi durumunda olmadığını bende biliyorum da bu durumda olmasa bonservissiz olarak neden bize gelsin ki bu adam ?

Yahu Mata zaten fizik olarak en iyi durumunda olsaydı neden bonservissiz olarak Galatasaray'a gelsin ki ? 45 mil.€ bonservis ile Chelsea 'den ManU'ya geçtiği gibi bir başka transfer yapardı

Tamam ben de en az sizin kadar Galatasaray için enn iyisi olsun istiyorum da çöpsüz üzüm aramayı da geçti sizin ki resmen forumda aradığımız futbolcu bonservissiz olsun 21 yaşında olsun 1 mil.€ 'nun altında maaş alsın Barça alt yapısından yetişsin yeni Messi olsun

Kusura bakmayın da dev aynasından bakmayalım kendimize Juan Mata 'nın en iyi durumunda olmadığını bende biliyorum da bu durumda olmasa bonservissiz olarak neden bize gelsin ki bu adam ?

Mata eger gelirse, arkasina 2 tane fisek gibi orta saha lazim reis, dinamo gibi.

Cyprien - Azubuike

Seri - Cyrprien

tarzi

Mata mevcut ortasahaya olmaz. Arkasına 2 tane zımba gibi adam koyarsak o zaman işte otur Matayı izle. Asist kralı olur ligte

Mata eger gelirse, arkasina 2 tane fisek gibi orta saha lazim reis, dinamo gibi.

Cyprien - Azubuike

Seri - Cyrprien

tarzi
Bak buna ben de katılırım bana desinler ki Fernando-Belhanda-Mata orta sahası olmaz kabul ederim veya Fatih Terim 'in oynattığı 4-3-3 sisteminde orta saha için aradığımız adam değil desinler kabulüm

Ama Mata'ya bok atıp durmasınlar

Vay
D8sTgxnWsAA_7G3.jpg

Bak buna ben de katılırım bana desinler ki Fernando-Belhanda-Mata orta sahası olmaz kabul ederim veya Fatih Terim 'in oynattığı 4-3-3 sisteminde orta saha için aradığımız adam değil desinler kabulüm

Ama Mata'ya bok atıp durmasınlar
Sen scout falan mısın hocam? Farz etki Mata'yı beğenmiyorum.Biz senin Samatta'ya 15 milyon verelim saçmalıklarına ses ediyor muyuz? Yapma lütfen

Mata'nın sorgulanması vb. durumlar; üye olmayan forum takipçisi bir çok renkdaşımızı foruma kazandırması ve cok fikirliliğe katkı sağlaması açısından fayda sağladığı aşikar. Bende bu yol ile takipçilikten üyeliğe geçme kararı aldım mesela. Yine de gelin biz Mata'yı falan tartışmayalım. Herkese merhaba güzel olan forumumuza güzel bir şeyler katabilmek ümidiyle.

Vaaay hoşgeldin İzmir'in neresinden renktaş?

Şu hoca bu kesinlikle satılmasın şu benim en büyük silahım haberlerini neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz hoca kendi demedi mi devre arası biraz değişim olacak sezon sonunda da elimizden geldiğince takımı değiştireceğiz kendi dedi üfürme haber hepsi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocamız eforlu futbol oynayan takım istiyor.Bu bahsi geçen futbolcularla bu imkansız
Bu bağlamda geçen sezon ki Atiba olsa 35 yaşında falan hayır demezdi hoca... Zaten bunu biraz ironi olsun diye yazdım. Yaşa çok takılmamak lazım. Bize gelen adamlar 2 sezon en fazla 3 sezon oynayıp çekip gidiyorlar. Yani 30 yaşındaki bir adamın 32 yaşında iken Araplara Çinlilere okutulabileceği ortada.

Bu bağlamda geçen sezon ki Atiba olsa 35 yaşında falan hayır demezdi hoca... Zaten bunu biraz ironi olsun diye yazdım. Yaşa çok takılmamak lazım. Bize gelen adamlar 2 sezon en fazla 3 sezon oynayıp çekip gidiyorlar. Yani 30 yaşındaki bir adamın 32 yaşında iken Araplara Çinlilere okutulabileceği ortada.
İyi ve genç adamın olursa Avrupalılarada serbest kalma bedelinin üstünde bir tutarla okutabiliyorsun. Malumun ilamı Ozan Kabak ve her ne kadar oyuncumuz olmasa da Onyekuru. Öbür türlü araplar alsın diye transfer sezonu bitiriyoruz.Genç ve başarılı olanları ise elini öpene istediğin fiyattan satıyorsun

Belhanda kaldı diyelim o zaman Fernando yollanıp oraya portekiz milli takımındaki Danilo pereira gibi bi ön libero alınmalı.

Ama ben mevcut kadronun şundan farklı olabileceğini düşünmüyorum

—————— Muslera

Mariano—luyindama—-marcao—Naga

- ——————- Donk

————- Belhanda———fernando/emre

———-Feghouli. Diagne Onye/babel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt