Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki o zaman yabancı futbolcu gelirse eleştirin şl hedefi için abicim. türkte lazım takıma alabileceklerimiz bunlar maalesef, kusura bakma yanlış anladım ,türk kimi alalım o halde ?
Türk bulamıyorsun ya da almaya gücün yok hadi anladık Vedat Muric nedir?
Yabancı kontenjanını niye Muriç ile dolduruyorsun
Daha oyuncu satmamışsın, teklif üstüne teklif yapıyorsun üstelik

Edit; Yerli olarak da posası çıkmış ya da yıllardır olamamış adamlardan ise, Emre mor gibi Deniz Türüç gibi isimleri tercih ederim.

Yanlız Salih Uçan rotasyon için en uygun adam. Diğer konuşulan abuk subuk futbolculardan 2 gömlek daha kaliteli. Ben her ne olursa olsun Emre Mor’un alınmasından yanayım. Tam falakalık ama olsun. Denemeye değer bence.
Deli kontenjanı fazlasıyla dolu takımda. en az 1-2 tanesini gönderelim o zaman olabilir.

salih-ucan.jpg

Salih gelsin, belki Fatih hozam ile tekrar eski gunlerine donebilir ve kendini yeniden gelistirebilir, daha 25 yasinda
eski günlerinde ne oynadi yav bu salihin ne eski günü var ki

bate borisova bir gol atmistir fazlasi yoktur

Türk bulamıyorsun ya da almaya gücün yok hadi anladık Vedat Muric nedir?
Yabancı kontenjanını niye Muriç ile dolduruyorsun
Daha oyuncu satmamışsın, teklif üstüne teklif yapıyorsun üstelik
evet muriç masrafına göre gereksiz gibi 3-3,5 milyon deniyor o paraya gelirse olmaz haklısın

Yerli oyuncu şart da bence hangi pozisyonda olacağı da önemli.
Bence GS'in yerli olarak kaleci, stoper (2 adet) ve orta saha (2 adet) ihtiyacı var.
Öyle her bulduğumuz yerliyi almamak lazım.
Mesela elinde Feghouli varsa, Onyekuru'yu kiralamayı düşünüyorsan ve Babel'i de aldıysan artık Emre Mor'a gerek yok bence.

Yerli topçular da şart hem as hem yedeğe topçular lazım

Recep niyazla esesdeki genç mesela fena olmaz. Türüç gibilere milyonlarca avro harcayacağımıza şöyle topçulara yönelelim

1 hafta önceye kadar en azından adam akıllı futbolcuların adı geçiyordu.Durum gün geçtikçe vahimleşiyor.Eduok, Aytaç falan

TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Yabancı sınırı ile ilgili bir değişiklik yok"

Arkadaslar bana sorarsanız hem sol hem sağ bek ihtiyacimiz var. Bana göre ne lig ne de Şampiyonlar ligi için mevcut kadro ve alternatifler son derece yetersiz. Ve herhangi bir bek ismi hiç bir yerde geçmiyor. İşin bir baska kötü yani ise burdada konuşulmuyor oluşu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt