- 3 Haziran 2015
- 56.789
- 65.916
- 4.143
Cengiz adina çok hayirli olabilir Bu durum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 bin euro bile etmez. lüzumsuz transfer. ömer bayram kadar katki verecegini bile sanmiyorum. adamda gram yetenek yok bi kere.şener çöpünü begenmeyen bir tek benim galiba fenerin attığı çöpü kapı önünden aldık resmen
Bi zamanlar m.topali da bana karsi savunan coktu. Duz oyuncu. Nesi extra donkun ?
Bu rakamlar sallama Kap gelmeden hiç bir şeye inanmayın
temposu ve fizigi dısında hiçbir boku yok hoca marianoyu gönderirse bunun yüzünden sıçtık500 bin euro bile etmez. lüzumsuz transfer. ömer bayram kadar katki verecegini bile sanmiyorum. adamda gram yetenek yok bi kere.

fenere sinanla ereni de iteleyip onlardan hic bir bit almayacaktik. en iyisi.temposu ve fizigi dısında hiçbir boku yok hoca marianoyu gönderirse bunun yüzünden sıçtık
mal fenerlilr biz onların as oyuncusunu serdarı tolgayı aldık diye övünüyor![]()

mata ve özellikle de banegayı bizim camiada ikna edip getirebilecek tek kişi haldun üstüneldir bukadar net.
Yazık olur. Çok sık sakatlanması tek başına sorun, kalitesini de oldukça geriye çekmiş.Göksel Gümüşdağ: "Adebayor, Serdar Taşçı ve Bajic'le sözleşmemiz sona erdi. Bu oyuncularımızla yollarımızı ayırdık."
S.Taşçı nasıl olur bize
Göksel Gümüşdağ: "Adebayor, Serdar Taşçı ve Bajic'le sözleşmemiz sona erdi. Bu oyuncularımızla yollarımızı ayırdık."
S.Taşçı nasıl olur bize
Göksel Gümüşdağ: "Adebayor, Serdar Taşçı ve Bajic'le sözleşmemiz sona erdi. Bu oyuncularımızla yollarımızı ayırdık."
S.Taşçı nasıl olur bize
"Galatasaraylı 27 yaşındaki Senegalli forvet Mbaye Diagne, Suudi Arabistan'tan 15m €'luk teklif aldı."
twitter.com/Adeltayeb/stat…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Galatasaraylı 27 yaşındaki Senegalli forvet Mbaye Diagne, Suudi Arabistan'tan 15m €'luk teklif aldı."