Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Transfer yapılacak kişileri Albayrak belirlemiyor ise ve görevi oyuncu - yönetim arasında köprü olmak ise sadece neden Albayrak'a sallıyorsun direkt olarak?
Gelelim planlama işine... Şimdi yabancı sınırın doluyken ve oyuncu satmadan oyuncu alamıyorken nasıl herşeyi önceden halledip transfer sezonunun ilk 2 gününde oyuncu getireceksin? Daha oyuncularını kaça satacağını bilemezken hangi bütçe ile pazarlığa oturup şu fiyata bu işi bağlıyoruz diyecekler?
Gelelim alınacak yabancı oyuncular tarafından duruma bakmaya... Bir yabancı oyuncu Türkiye'ye gelirken parayı ön plana tutuyor. Biz de maaş bütçelerini düşürmeye çalışıyoruz. Şimdi gelecek oyuncu için şöyle 4-5 milyonluk yıllık maaş teklifi yapmıyorsan 2-2,5 milyonlarda maaş bütçesini tutuyorsan adam ne yapacak? Öncelikle büyük liglerden gelen teklifleri değerlendirecek ve sonuna kadar da bekleyecek. Şayet düşündükleri olmaz ise bizi tercih edecek.
Böyle bir konjonktürde nasıl Ajax gibi Madrid gibi Barca gibi sezon bitmeden transferlerin bitmesini bekleyebiliyorsunuz?

Ben sadece o işe yarar anlamında söyledim onu. Transferi Albayrak yapmıyor demedim ki. Albayrak gibi amatör ruhlu bir insanın yaptığı transferleride biliyoruz. Plansızlık,programsızlık diz boyu. Örnek Diagne. 1 ay boyunca forvet bulamadılar gittiler Diagne'ye 13 M bastılar. Şimdi yana yakıla en azından zarar ettirmeyecek teklif arıyorlar. Bu ihanet değilse en basitinden iş bilmezliktir. Dünya futbol piyasasından gram haberi olmayan adamlar transfer yapıyor bizde. Bana kalsa Terim'e de bırakmamak lazım transferi. Sneijder değil Kaka'yı istiyorum diyebilen, Şener çöpünün transferini isteyen biri o da.

Allah'tan scout ekibi biraz işe yarıyor da Marcao gibi oyuncular gelebiliyor.

Banega oyun görüşü ,yeteneği ve savaşçı kimliği ile fark yaratır bizim ligde çok da dengeli adam değildir kart potansiyeli de bayağı yüksek bir adam ...

Umut Bulutun her
Maçta kolu omuzu kopuyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Umut'u 3. forvet yerine alıyoz.Muğdat'ın yerine.Büyük ihtimal aynı maaşı alır.Sabri kendi fiziğine baksaydı Şener yerine onu alabilirdik..

Hücumda 1 tane (Feghouli)
Orta sahada 1 tane (???)
Defansta 1 tane (Muslera)

Usta oyuncu yeterli bence. Fernando falan bu kategoriye kesinlikle girmiyor. Usta oyuncularin takimin tartismasiz katki saglayan oyunculari olmasi gerekir. Öyle 10 mac sakat olan adamla yola cikilmaz.

Mariano ve Nagatomo'nun yerine kesinlikle 2 daha genc bek oyuncusu olmali ilk 11'de. Alberto Moreno'yu almamiz lazim.

Belhanda'yi satip Feg'i 10 numaraya cekip skorer bir sag kanat almamiz lazim.

Denge önemli ama biz daha yeni yeni uyanmaya basladik. Fatih Hoca'nin Miranda'yi aldirmamasi önemliydi bu anlamda.
Özellikle hücumda olabildiğince kaliteli isimlere sahip olmaktan yanayım Feghouli ile birlikte 1 tane de kaliteli hücumcu olması gerekiyor bana göre

Dediğin gibi orta sahamız zaten tamamen belirsiz

Geri de bu görevi karşılayacak özellikle şampiyonluğa inandığı zaman ürkütücü olabilen bir Muslera var

Nasıl ki takımın hücumda olabildiğince kaliteli ayaklara sahip olması gerekiyorsa Defansif Orta Saha & Sağ/Sol Bek üçlüsü de olabildiğince fizik olarak sağlam tempo yapan kondisyonu çok yüksek isimler olması gerekiyor bence de Fernando & Mariano & Nagatomo üçlüsü ile seneye girmememiz gerekiyor en azından 2 tanesi kesin değişmesi gerekiyor bunlardan birisi Linnes olabilir orta saha için Nakamba gibi adamlar var dediğin gibi sol bek için Moreno var Jetro var

Ama artık yavaş yavaş bizimde mantıklı transferler peşinde olmamız lazım hı bu adam iyi bunu hemen alalım demekten ziyade arttısı ve eksisi ile iyice düşünmek zorundayız

Özellikle hücumda olabildiğince kaliteli isimlere sahip olmaktan yanayım Feghouli ile birlikte 1 tane de kaliteli hücumcu olması gerekiyor bana göre

Dediğin gibi orta sahamız zaten tamamen belirsiz

Geri de bu görevi karşılayacak özellikle şampiyonluğa inandığı zaman ürkütücü olabilen bir Muslera var

Nasıl ki takımın hücumda olabildiğince kaliteli ayaklara sahip olması gerekiyorsa Defansif Orta Saha & Sağ/Sol Bek üçlüsü de olabildiğince fizik olarak sağlam tempo yapan kondisyonu çok yüksek isimler olması gerekiyor bence de Fernando & Mariano & Nagatomo üçlüsü ile seneye girmememiz gerekiyor en azından 2 tanesi kesin değişmesi gerekiyor bunlardan birisi Linnes olabilir orta saha için Nakamba gibi adamlar var dediğin gibi sol bek için Moreno var Jetro var

Ama artık yavaş yavaş bizimde mantıklı transferler peşinde olmamız lazım hı bu adam iyi bunu hemen alalım demekten ziyade arttısı ve eksisi ile iyice düşünmek zorundayız
FFP'den dolayi her sene elimizde rahatca satabilecegimiz oyuncularin bulunmasi gerekiyor. Yoksa sürekli FIFA-PES icin kaliteli oyuncular alsak da cok düsüs yasamis oyuncularin bonservis bedeli getirmesi cok zor. Biz az bonservis ödesek de yillik ücretleri cok yüksek oldugu icin yine Luyindama ve Marcao tarzi transferlerden daha pahaliya patliyor.

aslinda Riyad Bajiç Vedat Muricinin (yahut Umut Bulut) yerine iyi bir yedek santraforu olur, veya en az Murici kadar iyi oynar. Tek dezavantaji yabanci olmasi.

Hüseyin Bulut Borissia Dortmund ile anlaşamamış.Beşiktaş ve Galatasaray'ın bonservissiz futbolcu için ilgilendikleri iddia edildi. (Ajansspor)

Şöyle bir haber var

Diagne'yi 15 mil.€ bonservis ile satabilirsek yüz yılın hamlesi olur benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt