Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18/19 sezonu Süper Lig‘de en fazla gol atan oyuncu Mbaye Diagne. Sonuç? Adami yollamak için sosyal medyada Arap oluyoruz Norwichli oluyoruz.

Istatistiklere fazla takilmayin. Çok yaniltici olabiliyorlar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ligimizde Ben Arfa'dan daha yetenekli hiçbir oyuncu olmadığını anlamak ve üstün yetenekleri için bencede istatistiklere gerek yok haklısınız.

Ben Arfa çökmedi mi yav iyi mi halen? Çok para bayılırız gelecek olursa.

Bu adam sıkıntısız bir tip olsa sana bırakmazlar PSG ile CL'de çeyrek finalde falan takılır. O kalitede bir adam.

Ben Arfa acayip bir adam.

Her defasında tamam artık futbolu bırakır bu saatten sonra dediğim zamanlarda tekrardan yükselişe geçiyor.

Bu kadar kilo alıp kilo veren topçu yok denecek kadar azdır. Russell Crowe gibi adam.

Futbol anlamında dibi görüp tekrar yükselişe geçmesine acayip saygı duyuyorum ve bunu 3 defa falan başardı.

Yani tesadüfen oluşan bir durum değil.

Bu sezon attığı güzel gollerden birisi. Acayip hazırlamış golü.

Her defasında tamam artık futbolu bırakır bu saatten sonra dediğim zamanlarda tekrardan yükselişe geçiyor.

Bu kadar kilo alıp kilo veren topçu yok denecek kadar azdır. Russell Crowe gibi adam.

Futbol anlamında dibi görüp tekrar yükselişe geçmesine acayip saygı duyuyorum ve bunu 3 defa falan başardı.

Belhanda şurda 3.saniyede falan topu bırakıp mevzuya odaklanmıştı.

Y0unes Kinghanda

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

48485

Çok üzgünüm ama durum şu şekilde........

Belhanda şurda 3.saniyede falan topu bırakıp mevzuya odaklanmıştı.

Yani pek mevzuluk bir pozisyon değil ama pozisyonda Belhanda varsa her şey olabilir. :red:

Benim futbol anlayışımda Belhanda'nın yeri var. Eksikleri yok mu çok hataları da aynı şekilde ama bir futbol tarzı var ve kolay bulunan bir tarz değil Belhanda'nın futbol tarzı. Avantajları olduğu kadar dezavantajları var. Dezavantajlarını kadro planlamasında kullanacağın oyuncularla en aza indirilebilir. Bana göre Fatih Hoca da bunu yapmaya çalışıyor 1.5 sezondur. Çünkü avantajlarını kullanabilirsen ciddi fark yaratıyor ve sana üstünlük sağlıyor.

Ben Arfa'da böyle bir tip. Eğer gelecekse bize arka orta saha için seçilecek adamlar tamamen farklı profil olması lazım.

Ön libero Bennacer,Fernando önlerin de Ben Arfa forvette Welbeck. Çok kolay kurulanilecek bir kadro.

Fatih Hocanın bir Kolombiya fetişi var. Oralı bir topçu istiyor.

Geçen sene Dünya Kupa'sında en çok incelediği takım Kolombiya'ymış.

Denk getirebilirse oradan mutlaka oyuncu alacaktır.

Falcao muhabbetinin bu kadar konuşulması da bu sebepten.

Belki bu u20 dünya kupasından oralı bir çocuk gelebilir.

Şöyle luyindama gibi marcao gibi şaşırtıcı transferler olsa keşke. Ne olduğunu filan bilmeyelim. İsmi geçenler heyecan verici değil.

türkiye'de bu kadar çalım atarsa ya bileğini kırarlar yada maç başına en az kritik 3 top kaybı ile oynar ki bu da kontra ataktan gol yememize sebep olur

Ben Arfa futbolu bıraksa da kurtulsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt