Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Nainggolan ile ilgili dünyanın en malca yorumunu dinlemek için sizi videonun 12. dakikasından itibaren izlemeye davet ediyorum

Bu adamlar gerizekali degil aslinda . Sadece cok bilgisiz tamam akilli degiller kesinlikle ama buradaki asil onemli olan bu isten para kazaniyor olmalarina ragmen zerrenkadar futbol takip etmiyor oluslari . Gerizekali olan bu adamlara bu yaptiklari yorumlar icin para verenler .

@Hasan Taysi

hic biryerde bulamiyorum aciklamasina
  • 105
    --- alıntı ---

veli yiğit: galatasaray banega transferini 5 milyon euro karşılığında tamamladı. önümüzdeki günlerde netleşecek.

--- alıntı ---

veli yiğit: "banega, rosarıo'da tatilde. oyuncunun menajerleri ve galatasaray yönetimi görüşmelere devam ediyor."

alp pehlivan: "banega'nın, galatasaray'a gelme olasılığını çok yüksek görüyorum. 'çat' diye birden gelirse şaşırmam"

--- alıntı ---
    12 Haziran 2019 19:51 ~ 19:52 · sikkofield1905

Ander Herrera Manchesterden 200 bin pound haftalik istemis diyorlardi. 11,7 milyon € brüt oluyor. Yani +6 milyon net istemis premier league takimindan. Bizden o zaman 8-9 ister herhalde

• 105
    --- alıntı ---

veli yiğit: galatasaray banega transferini 5 milyon euro karşılığında tamamladı. önümüzdeki günlerde netleşecek.

--- alıntı ---

veli yiğit: "banega, rosarıo'da tatilde. oyuncunun menajerleri ve galatasaray yönetimi görüşmelere devam ediyor."

alp pehlivan: "banega'nın, galatasaray'a gelme olasılığını çok yüksek görüyorum. 'çat' diye birden gelirse şaşırmam"

--- alıntı ---
    12 Haziran 2019 19:51 ~ 19:52· sikkofield1905

allahim brazilyami

Size güzel bir haber vereyim. Kulüpten birinden hemde duyum olarak veriyorum. Kaynak sormayınız.
"EVER BANEGA" gelecek sezon GALATASARAY'ımızda olacak. Kaynak MERT tereddüte düşenler için belirteyim.

sa abi

eger ucak konusunda birsey olursa paylasirmisin?

levent abi başka kimse varmı duydugunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt