Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega muazzam topçu. Lakin ben transferine sıcak bakmıyorum. 7M verdikten sonra o paraya Marcao tarzında bir oyuncu rahatlıkla bulunabilir. 31 yaşındaki bir oyuncuya her ne kadar kalitesi tartışılmaz olsa bile o parayı vermek bizim gibi mali durumu ortada olan takımlar için günü kurtarmaktan öte bir hamle olmaz. En az 3M maaş da cabası. Ben sıcak bakmıyorum...

Şöyle bir izlenim hakim genellikle bizlerde, 30 yaş ve üstünü geçelim diyoruz. Arkadaşlar geçelim, geçelim, keşke hep bir Luyi-Marcao bulsak, ama küçük ölçekli de olsa Ajax olma yoluna biz giremeyiz. Bizim o lüksümüz ve toleransımız ülkece yok. Biz her zaman başarılı olmak zorundayız. Sabredemiyoruz. O bakımdan böyle genç çocukları aralara serpiştirip genelde 28-33 arası takılıyoruz.

Kaldı ki artık azıcık da olsa potansiyelli bir topçuyu 12'si, 13'ünden sonra rezerve ediyorlar adeta. Eminim bizim scout personelinin yaşadığı en büyük zorluklardan biridir. Gelişim için uygun bir ligimiz yok (Henry, Bruma, Cenk, TS'li gencolar, onları dâhil etmiyorum).

Bu devran daha baya böyle gider. Biz çünkü kafa olarak genç değiliz. Starız, pişmiş topçuyuz. Tecrübe seviyoruz milletçe.

Galatasaray’da idari direktör Şükrü Hanedar, Ever Banega'nın menajeri ile görüşüp transferi bitirme noktasına getirdi. (TRT Spor)

D842zskXUAAXY7H.jpg:large

Hoca Arda konusunda hep çok netmiş

Galatasaray, İngiliz forvet Danny Welbeck'i gündemine aldı. (TRT Spor)

Apo'ya geçmiş olsun fakat belki daha hayırlısı olur. En son forvet almaya gitti, 1 kutu çikolata ve viski ile geri döndü.

hic hukukcu yokmu? yarınki davadan ne cıkar? mantıken tedbir kaldırılmaz bence 3-5 fenerli sacma sapan istekleri yüzünden

Manchester City taraftarları: "Zlatan'ı istemiyoruz."

Zlatan Ibrahimovic: "Ben tüm Manchester City kulübünden daha büyüğüm. Onlardan daha fazla kupa kazandım. City kulübünden daha fazla hayranlarım var. Bu yüzden onların değil, benim onları istememem normal."

D84paoJW4AEyfSU.jpg
Kral bi yerlerde racon kesiyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt