Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.013
- 781
- 388
brumayı 5 e alırız rahat leipzig bırakcak trazege yerine onu alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir donem bir yoneticimizin arjantine kadar ucup, 1 hafta pazarlik yapip takimi 10 milyondan asagi inmeyince istanbula dondukten sonra basin toplantisi duzenleyip bizden 10m istediler ve ben arjantin'de baskanimizla telefondan konusamadim baglanti sıkıntısı falan var demisti ama yoneticinin adini hatirlayamadimKim bu oglan ?
Yav de get başlatma Arda'naArdanın 66 numaralı parçalı formayı tekrar sırtına geçireceğinden ötürü heyecanlı mısın kmk
Yav de get başlatma Arda'na
O egomanyak herif kulübe adımını dahi atmamalı bir daha.
sent via GSC
hoca istior yapcak bir şey yok. destek olmak lzm. ki ben kafayı sahaya verirse başarılı olacağını düşünüyorum
Yav de get başlatma Arda'na
O egomanyak herif kulübe adımını dahi atmamalı bir daha.
sent via GSC
Ya da hocaya sallamak için istiyor olabilirsin![]()
Eski bi röpartaj.İçeriye girdiği 5 maçta 2 asist 1 gol ile oynamış..
Arda Turan: Başakşehir'in sistemine göre benim kenarda durmam gerekiyodu ama ben içeriye girmeyi seviyorum.
Sabır sınırlarını zorlamaya başladın.Kötü kelime kullanmak istemiyorum.Sıkıntın varsa at bi adres çözelim.Kaç defa dedim değilim diye..pizza ister misin serg
avcilar yuruyus yolu veya herhangi bir metrobus duragiSabır sınırlarını zorlamaya başladın.Kötü kelime kullanmak istemiyorum.Sıkıntın varsa at bi adres çözelim.Kaç defa dedim değilim diye..
Sabır sınırlarını zorlamaya başladın.Kötü kelime kullanmak istemiyorum.Sıkıntın varsa at bi adres çözelim.Kaç defa dedim değilim diye..