Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus'un yeni sezon forması.

D8JOUSMW4AE37Jy.png

:asd: :asd: :asd: :asd:
tie dye modasına uymuslar

Banega habercileri yemleme amaçlı bir olay mi acaba yine gizli bir operasyon bizi mi bekliyor dersiniz renkdaslar ?

kabaca diagne 15 belhanda 10 desek temizinden 25 yapar
luyindamanin 5ini düs 20 kalir
banega 6-7ye alinir
13 milyon kalir. genc skov olseni 7-8e aliriz.
yine 7 milyon kalir
onyekuruyu 1 milyona kiralariz
kalir 6 milyon
sat marianoyu 2.5 milyona
eder 8.5
al balotelliyi belese
sat fernandoyu 2-3e
eder 11.5
baneganin yanina genc ön libero al, bas parayi
üste para kalirsa nagatomoyu satip daha iyi sol bek almaya calis olmazsada saglik olsun
git bonservisi elinde türkleri doldur, sezon sonu serbest olacak oyuncularla söz kes

Rondon+Banega + Brahimi ve A.Skov dörtlüsünden herhangi birisi gelse çok iyi olurdu

banega icin hayal kurmamak lazım bence cunku monchi düsük rakamlara göndermez onu

Beyler Banega defansif orta saha degildir . Ofansif bir oyuncudur Melo ile Ndiaye ile alakasi yok adamin . Selcuk'un bize ilk geldigi zaman hatta onum daha ofansifi olarak dusunun . Gerci cekildiginde de geriden oyun kursun iyi paslar atsin diye cekilir defans yapsin diye degil . Sayet bize gelirse ki oldukca zor yanina saglam kosan basan presn yapan adamlar almak sart .

Futbol bilgisi olan bir renkdaş. Tebrikler.

Orta saha agir kalir. Bence arkalarina hizli dinamik süpürge gibi biri lazim olur. Fernando artik o yükü tasiyamaz bence.

Henüz 31 yaşında olması bide bartaliyle birlikte cıkışa geçmesi 1 sene daha kalmalı gibi gidersede dedigin gibi bi adam olabilir ama donktan 2 yaş küçük fernando

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mbaye Diagne: "Benim tek amacım gol atmak. 'Çok penaltı attı' diye eleştirilmem umrumda değil. Bir golcü için en önemli olan şey gol atmak ve takımına yardımcı olmaktır. Penaltı ya da değil, fark etmez. Tek gerçek var, ben çok gol attım."

Boca taraftarı 7m min yanına bile yaklaşamayız diyorlar, Sevilla bu paralara bırakır 1 yıl sözleşmesi kaldı oyuncunun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt