Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.054
- 5.797
- 1.373
Vedat yerli olamıyormuş değeri 1 milyon euro şuan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Beşiktaş nasıl KAP da transfer yaptı o vakit ?Yaprak kimildamiyor. Anca haziran sonu baslar bence
Yanlış analiz ettiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş ve Başak maçında herkeste gördü ki Fernando 8 numara da çok rahat oynayabilir. Banega’da 8 numara oynuyor. Fernando’nun eksiği çok sakatlık yaşıyor. Döndüğünde de alışması uzun sürüyor. Fernando’yu yolla Banega ve Bennacer’i al. Çok ofansif olursa arkalarına bazı maçlarda Donk’u koy.Baya baya yanlış analiz etmişsin.
Mevkileri aynı değil üstelik
Onlardan bana ne. Bizimkiler daha izin felan derdindeYa Beşiktaş nasıl KAP da transfer yaptı o vakit ?
Fernandonun ana mevkisi 8 degil ki. 6 noYanlış analiz ettiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş ve Başak maçında herkeste gördü ki Fernando 8 numara da çok rahat oynayabilir. Banega’da 8 numara oynuyor. Fernando’nun eksiği çok sakatlık yaşıyor. Döndüğünde de alışması uzun sürüyor. Fernando’yu yolla Banega ve Bennacer’i al. Çok ofansif olursa arkalarına bazı maçlarda Donk’u koy.
O zaman hiç uğraşmasınlar bile yerli değilseVedat yerli olamıyormuş değeri 1 milyon euro şuan
Box2Box lemina olabilirdi nedir banko oynuyor mu takımında yada joker diye yeniden asamoah denenir mi_______________ DMC
________Box2Box___Banega
Babel________Welbeck_______Bruma
Fernando orada oynaya bilmesi onu 8 numara yapmıyor. Banega ile o 8 mevkisi ile kıyas edildiğinde aralarında inanılmaz seviye farkı mevcut açıkçası.Yanlış analiz ettiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş ve Başak maçında herkeste gördü ki Fernando 8 numara da çok rahat oynayabilir. Banega’da 8 numara oynuyor. Fernando’nun eksiği çok sakatlık yaşıyor. Döndüğünde de alışması uzun sürüyor. Fernando’yu yolla Banega ve Bennacer’i al. Çok ofansif olursa arkalarına bazı maçlarda Donk’u koy.
linnes kıymetli evet o yüzden ilk 11 e geçme zamanı yedekleri yerli olmalı bence sırıtmayacak yedek oyuncular bulmak önemli,ayrıca modern futbolda neresi önemli değil ki luyindama,marcao yerine a.çalık veya semih vardı ona bakarsan,feghouli ve onyekuru alternatifsiz oynadılar,kanatlarda 2 yabancı beklerde 3 yabancı hakkımızı kullanmışız ben olsam hakkımı kanatta kullanırdım mesela..Neresi saçma modern futbolda beklerin önemi çok yükseldi tutup da Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'le çıksan Konya karşısında bile zorlanırsın hem hücumda hem savunmada Linnes gibi 2 tarafı yedekleyen adam aşırı kıymetli bence kontenjanı sonuna kadar hakediyor.
Yani ben biraz daha gidip gelecek,sert,agresif,dikind gidebilecek bir adamın alınmasından yanayım. Belkide Banega gelirse çok farklı işler yapabilir. Sonuna kadar desteklerim.Fernando orada oynaya bilmesi onu 8 numara yapmıyor. Banega ile o 8 mevkisi ile kıyas edildiğinde aralarında inanılmaz seviye farkı mevcut açıkçası.
Banega ama oranın elemanı sonuçta. Ha Fernando o pozisyon için yeterli diyorsun anladığım kadarıyla. Optionumuzu başka yerde kunlanalım fikrine saygı duyarım
Yani ben biraz daha gidip gelecek,sert,agresif,dikind gidebilecek bir adamın alınmasından yanayım. Belkide Banega gelirse çok farklı işler yapabilir. Sonuna kadar desteklerim.
Ama beni şuanda en çok Skov Olsen ve Bennacer isimleri heyecanlandırıyor.
Bakarsın gelir.Benaccere unut kardesim, o tren kacti. 5m istiyorlardi biz 3 teklif ettik simdi en az 10 isterler