Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya baya yanlış analiz etmişsin.

Mevkileri aynı değil üstelik
Yanlış analiz ettiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş ve Başak maçında herkeste gördü ki Fernando 8 numara da çok rahat oynayabilir. Banega’da 8 numara oynuyor. Fernando’nun eksiği çok sakatlık yaşıyor. Döndüğünde de alışması uzun sürüyor. Fernando’yu yolla Banega ve Bennacer’i al. Çok ofansif olursa arkalarına bazı maçlarda Donk’u koy.

Yanlış analiz ettiğimi düşünmüyorum. Beşiktaş ve Başak maçında herkeste gördü ki Fernando 8 numara da çok rahat oynayabilir. Banega’da 8 numara oynuyor. Fernando’nun eksiği çok sakatlık yaşıyor. Döndüğünde de alışması uzun sürüyor. Fernando’yu yolla Banega ve Bennacer’i al. Çok ofansif olursa arkalarına bazı maçlarda Donk’u koy.
Fernandonun ana mevkisi 8 degil ki. 6 no

Banegaaaaa

image

Rahat olun ya. daha transfer başlamadı beyler.

Fernando orada oynaya bilmesi onu 8 numara yapmıyor. Banega ile o 8 mevkisi ile kıyas edildiğinde aralarında inanılmaz seviye farkı mevcut açıkçası.

Banega ama oranın elemanı sonuçta. Ha Fernando o pozisyon için yeterli diyorsun anladığım kadarıyla. Optionumuzu başka yerde kunlanalım fikrine saygı duyarım

Neresi saçma modern futbolda beklerin önemi çok yükseldi tutup da Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'le çıksan Konya karşısında bile zorlanırsın hem hücumda hem savunmada Linnes gibi 2 tarafı yedekleyen adam aşırı kıymetli bence kontenjanı sonuna kadar hakediyor.
linnes kıymetli evet o yüzden ilk 11 e geçme zamanı yedekleri yerli olmalı bence sırıtmayacak yedek oyuncular bulmak önemli,ayrıca modern futbolda neresi önemli değil ki luyindama,marcao yerine a.çalık veya semih vardı ona bakarsan,feghouli ve onyekuru alternatifsiz oynadılar,kanatlarda 2 yabancı beklerde 3 yabancı hakkımızı kullanmışız ben olsam hakkımı kanatta kullanırdım mesela..

dursun doneminde paralari mal mal adamlara sacacagina elden kacirdigimiz adamlara yatirasaydik bugun borc falan kalmazdi muhtemelenr

Fernando orada oynaya bilmesi onu 8 numara yapmıyor. Banega ile o 8 mevkisi ile kıyas edildiğinde aralarında inanılmaz seviye farkı mevcut açıkçası.

Banega ama oranın elemanı sonuçta. Ha Fernando o pozisyon için yeterli diyorsun anladığım kadarıyla. Optionumuzu başka yerde kunlanalım fikrine saygı duyarım
Yani ben biraz daha gidip gelecek,sert,agresif,dikind gidebilecek bir adamın alınmasından yanayım. Belkide Banega gelirse çok farklı işler yapabilir. Sonuna kadar desteklerim.

Ama beni şuanda en çok Skov Olsen ve Bennacer isimleri heyecanlandırıyor.

Yani ben biraz daha gidip gelecek,sert,agresif,dikind gidebilecek bir adamın alınmasından yanayım. Belkide Banega gelirse çok farklı işler yapabilir. Sonuna kadar desteklerim.

Ama beni şuanda en çok Skov Olsen ve Bennacer isimleri heyecanlandırıyor.

Benaccere unut kardesim, o tren kacti. 5m istiyorlardi biz 3 teklif ettik simdi en az 10 isterler

bruma+selen+beyni olan forvet+ 2 orta saha ve bunların küsüratları olan 3-5yerli ucuz genc herif aldik mi degmeyin keyfime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt