Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.715
- 94.834
- 4.978
Isınamadım.Hiç alakası yok ama önce satış lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isınamadım.Hiç alakası yok ama önce satış lazım
CAGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
"Afrika Kupası'nda boy gösterecek olan en büyük yıldızlar arasında Galatasaray'ın 30 gollü süperstarı Mbaye Diagne, Liverpool'un yıldızı Sadio Mane ve Arsenal'den Pierre-Emerick Aubameyang da var."
![]()
"Afrika Kupası'nda boy gösterecek olan en büyük yıldızlar arasında Galatasaray'ın 30 gollü süperstarı Mbaye Diagne, Liverpool'un yıldızı Sadio Mane ve Arsenal'den Pierre-Emerick Aubameyang da var."
Bu zaten gidecek de kime gidecek acaba. İnş bize gelmez bıktım böyle kırılgan tiplerden.Kasımpaşa, Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassa aka. Trezeguet ile yollarını ayırmaya karar verdi.
![]()
Hayırlı olsun ekibimize
ben arfanın istenip istenmedigini bilmiyorum ama; o adam kosmuyor diye istenmeyecek adam degilben arfa ve brahimi koşmaz diye istenmiyor, bu koşu fetişti nerden geliyor. koşan ndiaye en fazla 2–3 maç iyi oynamıştır
Koşmuyor diye istemeyen aykut kocaman fanıdır aşığıdır vurdurucusudurben arfa ve brahimi koşmaz diye istenmiyor, bu koşu fetişti nerden geliyor. koşan ndiaye en fazla 2–3 maç iyi oynamıştır
Sen de süpersin kardeşimOrcun ve Murat Saylak bu forumun has adamlaridir.
Linnes ne kadar masum kalıyor 11 içerisindeNando
Linnes Luyindama Marcao Naga
Banega Ciğersiz 6 no
Feghouli Arfa Babel
Balo
☠☠☠