Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca imkansız.Hakan Çalhanoğlu veya Vlasic ikilisinden biri kiralanır.Chiquinho alınabilir ya da Skov Olsen alınabilir.Feghouli 10 numaraya geçebilir..

yaşı gerçek olan afrikalı oyuncu yok bence. tabi avrupada doğmadıysa

Bu olayla ilgili hatırladığım Rigobert Song'u gönderdiğimizde bazı tepkiler olmuştu o dönemin yöneticileri Song'un gerçek yaşını bilseniz bizi anlardınız tarzı konuşmuşlardı

Yakın dönemde Lazio'da bir topçuya yaptılar ama oyuncuyu küçük düşürmekten başka bir halta yaramaz başka bir çözüm lazım

Doğukan Sinik
Jimmy Durmaz
Ryan Babel
Şener Özbayraklı

Bu 4lü bitti muhtemelen..
Fatih Öztürk
Taylan Antalyalı
Okay Yokuşlu
Kaan Ayhan
Kenan Karaman

Bu ekipten de en az 2sini alırız gibi duruyor..

ya banega klasik 10 deil ki. serkan ve erbatur kaç defa izlemiş acaba ?
Demek ki hoca oyunu merkezde kuracak. Wesley zamanında sol tarafta oyunu kuruyorduk. Bu yılın ikinci yarısı sağ kanatta mariano belhanda destekli soso oyunu kuruyordu. 3. Döneminde melo ve selçukla yapıyorduk ve tüm takım oyunun içindeydi. Banegaya melo gibi b2b lazım. Bakalım o bölgeye kimi transfer edeceğiz. Fernando da olabilir. Çünkü donk ile belhanda fernandoyu rahatlatamıyordu. Bu benim fikrim. Katılıyor musun?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer döneminin başlarında hiç tat tuz olmuyor. Bi an önce ağustos olsa

Belhanda giderse Hakan kiralanır ve Skov Olsen alınır diye düşünüyorum Hakan Feghouli ve Babel'i yedekler Doğukan ve jimmy de rotasyon olur..

Ulan bilmiyorum ama ben eskiden de bu Banega’yı sevmezdim. Gelirse destekleriz ama.

Palmeiras'e gitmeden once bu oyuncuyla biz de ilgilenmistik. Biz scout ekibinin onerdigi isimler ile sadece "ilgileniyoruz". Tecrubeli oyunculara gelince parayi basip almasini cok iyi biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt