Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arif iyi güzel sallıyon da paşa bu kırmızı mevzuu ne boyuna patlatıyon ?Sol ayaklı bir Scout transferi için uğraşılıyor sayın Duvar.
Istihbarat ekibinden daha fazla bilgi aldım vakit Kırmızıları patlatacağım.
" Ver kırmızyı Ertuğrul "Arif iyi güzel sallıyon da paşa bu kırmızı mevzuu ne boyuna patlatıyon ?
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni bilen bilir. 2010-2014 yıllar arasında çok duyum verdim - doğru çıkan.arif ulunun kendisi komple kaynaktır.
Aman Alper Abi atma beniArif az yavaş salla senide konudan atmayalım bugün.
Bayramin mubarek olsun bu arada![]()
bilmukabeleiyi bayramlar
Pesimi malesef bırakmıyor since 2010Viski çekti canım senin yüzünden. Vebali sana modcum
Karın ağrınmı var ciğerim fbjk limisin yoksa
Bilmiyorum fakat bi önemi yok. Ikisinide yedirmezlerİkisini de almak isterdim! ortaya da fegh yok.
Sol ayaklı orta sahayı hemen getirelim şefimVer kırmızyı Ertuğrul!!
Son Dakika:
Diagne ve Belhanda dan bayram hediyesi! Ayrılık zirvesi...
Galatasaray'da ayrılık vakti... Tatil için bulunduğu Bodrum’da, yöneticilerle telefon trafiğini bir an olsun kesmeyen Fatih Terim, yeni transferlerin yapılabilmesi için, başta Diagne ve Belhanda olmak üzere, iyi teklif alan tüm yıldızların satışına onay verdi. Gözden çıkarılan Mitroglou transfer görüşmelerine başlarken, Nagatomo'ya bir Tayland kulübünden bonservis talebi geldiği öğrenildi. (Metin Karabaş)
Galatasarayda Diagne ve Belhanda depremi! Ayrılık zirvesi...