Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Kılıç: "Gündemde Ever Banega ismi de var. Özellikle Fernando'yla 2'li oynayabilecek bir oyuncu. Ndiaye yeniden kiralanmayacak. Fatih Terim de Banega'yı çok istiyor. 1 yıl sözleşmesi var. Galatasaray 7 M€'ya kadar çıkacaktır."

Ever banega bu isim muhtemelen bir ay boyunca dilimize pelesenk olur sonra da yeni alternatif çıkınca unuturuz.

Boca, Banega'yı alsın Nandez'i bize versin.

Volkan Kılıç: "Gündemde Ever Banega ismi de var. Özellikle Fernando'yla 2'li oynayabilecek bir oyuncu. Ndiaye yeniden kiralanmayacak. Fatih Terim de Banega'yı çok istiyor. 1 yıl sözleşmesi var. Galatasaray 7 M€'ya kadar çıkacaktır."
Fernandoyla beraber çok durağan bi ortasaha olur.

Kaynak gösterir misin Erdem?

Danimarkaca bilmiyorum diye ingilizceye cevirdim bu haberi.

Skov Olsen: Nu bliver det snart konkret

Andreas Skov Olsen tells Ekstra Bladet that there is probably clarification about his future this week.

According to Ekstra Bladet, FC Nordsjælland later this week has a meeting with a foreign club that is interested in buying the young big talent.

The attacker then also expects that the future will be clarified soon.

- There is nothing concrete yet, but it will be there soon, says Andreas Skov Olsen to Ekstra Bladet.

He says he probably gets a clarification this week about whether he should stay in FCN or whether a new adventure is waiting.

Ever Banega’nın eşi Valeria Juan, İstanbul’a gelmek istiyor. Sportif direktör Monchi de sözleşme uzatmayan Banega’ya kolaylık sağlanabileceğini söyledi. Banega, 11 resmi teklife rağmen Galatasaray’a gelmek istiyor. (TRT SPOR)

Veli Yiğit: “Benim tahminim, 13 Haziran’a kadar artık sona yaklaşılmış olabilir. Ne söylediysek hepsi doğru. Transfer 5 M€ gibi bir rakama bitebilir.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Veli Yiğit: “Bilgileri aldığımız kişiden onay alarak bu haberi paylaştık.”

Alp Pehlivan: “Bu transfer, Diagne ve Belhanda’nın gidişini tetikleyecektir.”

Veli Yiğit: “Diagne’ye de Katar ve Suudi Arabistan’dan ciddi teklifler var.”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi, 31 yasindaki adama 7 milyon verilir mi? Ben sanmiyorum veya en fazla 2 3 milyondur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt