Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banega ve babel transferleri deplasmanda elimizi ciddi rahatlatır. bu adamlar klas adamlar. babel feghouli forvet banega fernando falan cidden kaliteli bir takım oluruz.

Vedat icin 3m teklif ettik, Banega ile ilgileniyoruz, bu Banega transferi de 6-7m vardir + Luyindama icin standard liege'e odenecek olan 5m var, demek ki birini satmak uzereyiz
Luyindama 3.8
500 Brumadan geldi. Sanirim 3.3 olmali acik. Telles satilirsa yine 0 ile gireriz.
Yalniz o 3.8'e Belhanda ve Cagne'nin bonuslari dahil mi bilmiyorum.

47827

OVVVvvvvv

Luyindama 3.8
500 Brumadan geldi. Sanirim 3.3 olmali acik. Telles satilirsa yine 0 ile gireriz.
Yalniz o 3.8'e Belhanda ve Cagne'nin bonuslari dahil mi bilmiyorum.
Bildigim kadariyla bonuslar dahil degil

+ standard liege baskani belcika basinina zorunlu satin alma opsiyonu 5m demisti, Fatih hoca ise 3.8m dedi, bakalim hangisi dogru

giden olmadığı müddetçe bonservisli transfer olmaz bence.

bahsi geçen isimlere ilgimiz varsa bile birileri satılmadıkça pozitif bir şey olmaz.

Banega transferine inanmiyorum, her yil böyle flas isim cikiyor agzimisin suyu akiyor keske gelse diyoruz sonra haftalar gectikden sonra denedik ama cok para istediler deyip transfer gerceklesmiyor zaman kayibi oluyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Damien Comolli: Türkiye o kadar çılgın bir yer ki, Besiktas ve Galatasaray maçlarına güvenliğim sağlanamayacağı için gidemiyorum. Londra’da
Arsenal dahil her takımı rahat bir şekilde izliyordum.

Bunu da fransiz spor kanali RMC'ye soyluyor

Damien Comolli: Türkiye o kadar çılgın bir yer ki, Besiktas ve Galatasaray maçlarına güvenliğim sağlanamayacağı için gidemiyorum. Londra’da
Arsenal dahil her takımı rahat bir şekilde izliyordum.

Bunu da fransiz spor kanali RMC'ye soyluyor

vizyon len

40 yaşındaki Emre bile halen fark yaratabiliyor. Yaşa çok takılmayın bence oyuncu kendine bakıyorsa 34’de bile max performans verir. Bence kaçırılmayacak bir fırsat transferi Banega.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt