Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda tarih de bir ilk oluyor, transfer sezonu baslamadan 3 oyuncu aldik.

Sener
Babel
Jimmy

2-3 hafta icinde, mutlaka bir satis ve bir ikinci yabanci bekliyorum.
valla renktaşım açıkçası bende bu durumda memnunum ve gerçekten sağlam bir yıldız alacağımızı düşünüyorum ve bu bence forvet mevkisine olacak inşallah

Galatasaray, Jimmy Durmaz ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Ben niye bu seneyi Bjk’nin şampiyon olduğu 2. sezonuna benzetiyorum.? İsmi geçenlerin alayı 30 ve üstü yaşlarında.

Galatasaray, Jimmy Durmaz ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.
47843

Real Madrid MAL mı?

60 Mil Avro vermişler Jovic'e (Frankfurt)
2 tane şöyle oyuncu satsak borcumuz biter.
Önümüz açılırdı.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

Sikecileri anlamiyorum, okadar dos varken gidip 30 yasindaki kronik sakat adami 3m euro baydilar.

Ersun yanal harbiden transferden anlamiyor.

@Murat Saylak

Oyuncu satmadan alacağımızı sanmıyorum. Sanırım yine transferde kısır günler bekliyor bizi yakın vadede. Ffp'de bu kadar avantaj yakalamışken bundan taviz vereceğimizi sanmam.
Aynı şey diğer takımlar için de geçerli, Fener Elif ve Jailson'u iyi paraya okutacak gibi. Bjk'ın para edecek topçusu yok. İşleri zor.

Nando (altay)
Linnes(sener) Luyindama (donk) Marcao (Gokay) Nagatomo (emre)
Fernando( egitilecek genc bir Yabanci )
Fegh(jimmy) Banega(Atalay) Benaccer(Emrah) Onye (Kenan)
Rondon (Enes)

Sikecileri anlamiyorum, okadar dos varken gidip 30 yasindaki kronik sakat adami 3m euro baydilar.

Ersun yanal harbiden transferden anlamiyor.

@Murat Saylak

Herif en son 14/15 sezonunda gol atmış hani Portekiz ligi öyle abartı zor bir ligde değil

Anlaşılan oyunu sadece tek yönüyle oynuyor ofansif katkı almaları zor.Defansı toplasın diye bu adama Aurelio rolü verecekler ama ellerinde patlar inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt