- 1 Mayıs 2018
- 57.486
- 48.253
- 3.873
birden maskulenlestin bakıyorum
sana mi soracam lan
uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birden maskulenlestin bakıyorum
beşiktaşa da teklif etmişler bunuzaten fali ramadanin ortagi. lian sportsun sahibi

lokmandan vaz mı gecmislerSICAK GELİŞME | Beşiktaş, menajerlerin kiralık olarak önerdiği Marek Hamsik’i gündemine aldı.
KAYNAK: TRTSPOR ban yemek istemiyorum kaynak trtspor arkadaşlar
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok hocam hamsik olmazsa lokmana yoneleceklerlokmandan vaz mı gecmisler
SICAK GELİŞME | Beşiktaş, menajerlerin kiralık olarak önerdiği Marek Hamsik’i gündemine aldı.
KAYNAK: TRTSPOR ban yemek istemiyorum kaynak trtspor arkadaşlar
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumdaki alalede bir adam bile Chiesa'nın alınması gerektiğini bilir.Juve Chiesa’yı almış.Bunlar kadar iyi yönetilenini uzun zamandır görmedim.Paratici gerçekten sihirbaz
Keramettin hocam beni sever ve sayar, öyle bir şey yapmayacağını düşünüyorumTrtspor yasaklı kaynak arkadaşı banlayalım. @Keramettin TANRIVERDİ
Önemli olan transferi bitirebilmek.Bu arada Paratici’ye sadece bu transfer üzerinden bu övgüyü yapmadım.Senelerdir inanılmaz işlere imza atıyor.Yorumun çok sığForumdaki alalede bir adam bile Chiesa'nın alınması gerektiğini bilir.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam yakin zamanda sanki bi roportaj vermisti her sey para degilmis gibisinden alisamadi oralara herhalde yanlış da hatırlıyor olabilirimahahaha şaka mı Hamsik haberi. Adam efsane olduğu Napoli'den para için ayrıldı zaten. Bjk gibi parasızlıktan maaşları ödemeyen takım mı alacakmış Hamsik'i...
Saçmalığın danişkası. Hayır saf taraftara üzülüyorum. Gerçekten inanıyorlar.
FM de bitirmek kadar kolay Juventus içinÖnemli olan transferi bitirebilmek.Bu arada Paratici’ye sadece bu transfer üzerinden bu övgüyü yapmadım.Senelerdir inanılmaz işlere imza atıyor.Yorumun çok sığ
Seni anlamadım hocam ama mükemmel bir sportif direktörleri ve scouting ağı var adamların