Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu baneganin mejaneri biraz mal sanirim. 3mye tamamlarmis. 5ten baslayacaksin 4e anlasacaksin keko.

Linnes as olarak sağ bek olursa pek bir şey beklemeyin tamam hepimiz çok seviyoruz ama sağda iyi oynayamıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes şener rotasyonu çok zayıf olur.
Artık bu gibi hatalı tercihler yapılmamalı.
Linnes hem sağ hem solun alternatifi olmalıdır.

Bazen duygusal bakacağım diye Galatasaraya zarar veriyoruz.

D8Pops6W4AEDq45

Sağbek
Defansif orta saha
Sekiz numara
Ofansif orta saha
Sol kanat
Forvet

Bu bölgelere çok net ,yaşı ne olursa olsun riski az tartışmasız kaliteli yabancılar alınmalıdır.

Duruma göre ilk 11 deki diğer as oyuncuların satılma durumuna göre onların yerinede transfer yapılır.

Yedeklere en fazla bir tane yabancı koyacağımız için ilk 11 e olacak transferlerin çok iyi olması gerekiyor..

Aslında olması gereken ve ekonomik olarak müsait olsa iki stoper haricinde tüm takım değişmeli..

senol günes büyük hoca

f.orman'in rezilce yönetip, her sene en iyi topculari sattigi kulübü her sene sampiyonluga oynatti

avci ile basarili olamaz jokey kulübü

"Boca Juniors'ın transfer listesinde Sevilla'yla sözleşme uzatmayan ve takımdan ayrılması beklenen Ever Banega'nın ismi var, ancak transfer yarışında Banega'yı ellerinden alabilecek önemli bir rakip var; Türkiye'nin en güçlü kulübü olan Galatasaray." Sport.es

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

simdi bjk genk maçına bakıyorum paintsil için ama malinovsky ne muhteşem adam ya.

Ali Yavuz Kol (2001)
Mustafa Kapı (2002)
Süleyman Luş (2001)
Işık Kaan Arslan (2001)

Bu sezon yaz kampında kadroda olacak vr bence a takıma girecek isimler... Bu isimlere çok inanıyorum şahsen...
Bunların dışında

Ogün Çalışkan
Atalay Babacan
Mutlu Aksu Doğan
Çekdar Orhan

Bu isimler de denenecektir

Bundan sonraki dönemler için de

Bozan Uymaz
Erencan Yardımcı
Bartuğ Elmaz

Bunlar da beklentim olan isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt