Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sol üstteki kapat tuşuna basanlar beğensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol üstteki kapat tuşuna basanlar beğensin
Fatih Terim, Mbaye Diagne'nin satışına şartlı onay verdi; "Daha iyisini alacaksak satalım"
hoca guvenmiyor
Muhtemelen şu takım clde yine motor olur ama ligte yine şampiyonluk hoBelhandam ve Diagne gg
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Olsen Feghouli Babel
Balotelli
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhandan gg mi? Beyler bana yigit karagöz müsün diyodunuz insan sevdigi icin böyle bi sey soyler mi? Artik yigit muamelesi yapmayin arz rica olunurBelhandam ve Diagne gg
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Banega
Olsen Feghouli Babel
Balotelli
Belhandayi seviyorumda giderse dev rahatlarizBelhandan gg mi? Beyler bana yigit karagöz müsün diyodunuz insan sevdigi icin böyle bi sey soyler mi? Artik yigit muamelesi yapmayin arz rica olunur
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
başkanlığa aday olsanaBedavaya balotelliyi getir diagneyi sat gelen parayı banegayla olsene göm ışte al sana planlama.
Ben kahrolurum ya uyuyamam sezon zehrolur bana zehrBelhandayi seviyorumda giderse dev rahatlariz
vurucu tim destek olursa niye olmasın dimi kral @Uğur Bulutbaşkanlığa aday olsana![]()
El de ise yari final yapabilieMuhtemelen şu takım clde yine motor olur ama ligte yine şampiyonluk ho
BeylerForvet, senji, 1.85-1.93 arasi boy, süratli, yirtici, genis omuzlu vurdu mu rakibini yikan, havada canavar, teknik, golden sonra takla, pas kalitesi ve oyun görüsü vasat olabilir, okuma yazma bilmesi gerekmiyor.
Kimi önerirdiniz ?
Beyler... Forvet: senji, 1.85-1.93 arasi boy, süratli, yirtici, genis omuzlu vurdu mu rakibini yikan, havada canavar, teknik, golden sonra takla, pas kalitesi ve oyun görüsü vasat olabilir, okuma yazma bilmesi gerekmiyor.
Kimi önerirdiniz ?