- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.386
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke olarak dünyanın en abazan milleti olduğumuz için takipçi arttırmak için sömürüyor abazanları..zaten takipçileri türk..bazen cidden bu ülkede yaşamaktan utanıyorum
20 m. diyorlar. Bi internet sitesinde gördüm gelmek istemiyormuş
Bende gördüm. emre akbabaya yardım etmişler. Daha kaliteli isimlere yardım etseler iyi olur.nef biraz da kaliteli transferlerde yardim etsin ne vedati yahu
Abazan ergene bak.Yallah Arabistana beğenmiyorsan
Abazan ergene bak.
Sen kimsin lan çakal deden fare deliğinde saklanıyordu o arabistana gitsin dediklerin ülkeyi kurtarırken.hadi yallah sıçan deligine
yav adam gibi kadro yapin ya gercekten burayi antuyu donusturmeyinMuslera
Valencia Luyindama Marcao Moreno
Olsen Wanyama Banega Bruma
Talisca Mandzukic
Abazan ergene bak.
Sen kimsin lan çakal deden fare deliğinde saklanıyordu o arabistana gitsin dediklerin ülkeyi kurtarırken.hadi yallah sıçan deligine
Hakkı tabi. Yedek oturtmak veya satmak da bizim hakkımız.madem aidiyet hissetmiyor adamına göre davranırız biz deSerbest kalma maddesi istemek Yunusun ve diger oyuncularin hakki. Madde iki tarafida memnun birakacak bir rakam olursa hic sorun yok bence.
hasdasd kadro yaparken lutfen azicik beynini kullan turkoAdamligi bir dandan mi ogrenicem
Uza