Ali Serhat Karacan
Sarı Üye
- 9 Ocak 2019
- 340
- 168
- 238
Haklisin sonradan okuyunca banada öyle geldiBu nasil bir cikis yaw okurken yarildim ssjsjjsjsjsjs
Manyak misiniz abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin sonradan okuyunca banada öyle geldiBu nasil bir cikis yaw okurken yarildim ssjsjjsjsjsjs
Manyak misiniz abi
Muslera
Valencia Luyindama Marcao Moreno
Olsen Wanyama Banega Bruma
Talisca Mandzukic
hasdasd kadro yaparken lutfen azicik beynini kullan turko
onemli deil <3Hayal kuruyoruz reis bu arada takildim sana umarim alinmamissindir
Ben buradaki arkadaş için yazmadım nefes israfı twitter içi yazdım bur bir..ayrıştırıcı dili kullanan sensin bu ülkenin babanın malımı hayırdır milleti arabistana yoluyorsun israf herif bu 2Önce doğru düzgün yazmayı öğren sonra insanları ayrıştırmaya çalış
Senin gibi kafalar yüzünden ülke böyle düşman birbirine mala bak beğenmiyorsan severek gidersin bu kadar basit
O abaza dediklerinin çoğu makara yapmaya çalışıyor sen mesela boş yapıyorsun
Şu yazı stiline bakarsan 30 yaş üstü terbiyesiz herifin tekisin
Haklisin sonradan okuyunca banada öyle geldiama sıktı böyle saçma tiplerin ülkenin sahibiymiş gibi arabistan filan sacmalamasindan
Ben buradaki arkadaş için yazmadım nefes israfı twitter içi yazdım bur bir..ayrıştırıcı dili kullanan sensin bu ülkenin babanın malımı hayırdır milleti arabistana yoluyorsun israf herif bu 2
Kalsın iyi olur zaten 3 seneye kalmaz adını bile duymayız.Hakan Çalhanoğlu: "Gelecek sezon da Milan'da kalacağım." (TRT Spor)
gusul alıp gelecemMuslera
Valencia Luyindama Marcao Moreno
Olsen Wanyama Banega Bruma
Talisca Mandzukic

ss alalim lutfenÖzelden adres,tel istedi velet diyen herife bak ne desem bilemedim![]()
simdi bir isim taglerdim ama neyse gelir yine kafa acarBu foruma acilen reset gerekiyor, cok gereksik bos insanlar var.
Iyimisin kardeş?Mert gecen senenin en iyi ikinci kalecisiydi
Kritik maclari kurtarsaydi hatta en iyisiydi
Fejsa > 10x topal eder cok kucumsuyor herkes
Emre b. Soylemeye gerek yok
Mahmutda one gectiginde sok top dolastirsin cok iyi joker olur
Peki ya biz
Jimmy durmaz what da f..k a. Q ne alaka Galatasarayda?
Sener bizim serdar gibi bos transfer
Babel gelip 3 milyonu cukkalayip gidecek