- 1 Mayıs 2018
- 57.529
- 48.304
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydin heis atsadm at reis![]()
aydin heis atsa
ulan aydınGerek yok sildim zaten mesajı da en son böyle bana adres veren kişinin sonu iyi bitmemişti
Otogar'a çağırmış o da forumdandı gittim gerçekten kimse yoktu.Hani öyle tekte gelmem dayak yersem meydan dayağı yesin diye
Niye otogar?Gerek yok sildim zaten mesajı da en son böyle bana adres veren kişinin sonu iyi bitmemişti
Otogar'a çağırmış o da forumdandı gittim gerçekten kimse yoktu.Hani öyle tekte gelmem dayak yersem meydan dayağı yesin diye
Niye otogar?
Kaç kişi gittinGerek yok sildim zaten mesajı da en son böyle bana adres veren kişinin sonu iyi bitmemişti
Meydan muharebesi gibi olacakmışBilmem oraya davet etti forum tarihi açısından önemli bir yerdir
Kaç kişi gittin
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülke olarak dünyanın en abazan milleti olduğumuz için takipçi arttırmak için sömürüyor abazanları..zaten takipçileri türk..bazen cidden bu ülkede yaşamaktan utanıyorum
5-6 ama getirdiğim adamlardan biri kick boxcu Avrupa şampiyonluğu vardı o kadar söylim
Ulan Aydın, Emre miydi o kavga ettiğin5-6 ama getirdiğim adamlardan biri kick boxcu Avrupa şampiyonluğu vardı o kadar söylim
Ulan Aydın, Emre miydi o kavga ettiğin
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kanka sende biraz gökkuşağılık seziyorumutanıyorsan yaşama dostum bu ülkede.
dünyanın en abaza milleti sözünü dünyayı tanımadığın için görmezden geliyorum