Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saymadım ben renktaş ama bulvar gazetelerinin birinde vardı çılgın türklerden bilmem kimin sosyal medya hesabına hücum 10 kat arttırdı takipçi sayısını bunun büyük çoğunluğu türkler diye tabi mübalağa yapılmış olabilir
Türk insanını medya ve kitleler tarafından takip edilen insanlar tarafından bu şekilde karalanma son 10 yıldır olduğunun farkındasındır umarım. Bu ülkenin yarısı kötü olabilir(!) ama geri kalan yarısı o özendiğin diğer milletlerden daha insancıl

Fulham, Seri'yi 30 milyon euroya aldı kiralık ücreti için bile 4-5 milyon euro isterler keşke gelse ama çok zor bir transfer.

Lige çıkan yeni bir takım alır sanki paraları yok

Bize düşecek durumda değil henüz,resmen boş yere yaratılmış beklenti başka bir şey değil

Türk insanını medya ve kitleler tarafından takip edilen insanlar tarafından bu şekilde karalanma son 10 yıldır olduğunun farkındasındır umarım. Bu ülkenin yarısı kötü olabilir(!) ama geri kalan yarısı o özendiğin diğer milletlerden daha insancıl
Insancil mi değil mi hesabını yapmak hamaset

Ben yeni nesilin kayıp bir nesil olduğundan bahsediyorum yarışı takı ayristirmasi yapmıyorum ilgili ilgisiz nerede birşey varsa bütün işsizler olarak sosyal medyada orada bitiyoruz.sadece abazanlik da degil dunya üzerinde birbirini uefaya mail atarak silayey eden kac millet biliyorsun ? Işsizlik üzerine master yapıyoruz neyse ben derdimi anlatamıyorum uzatmaninda manasi yok demekki

Sitede yine ezik şike taraftarı türemiş

İşin Garibi bu ezik kuşların hepsi kendilerine daha bişey denmeden ben kuş değilim en kral cimbomludan daha cimbomluyum gibi gerizekalı cümleler kurması
Yönetim sepetlemistir heralde bu kuşu

Ben yeni nesilin kayıp bir nesil olduğundan bahsediyorum yarışı takı ayristirmasi yapmıyorum ilgili ilgisiz nerede birşey varsa bütün işsizler olarak sosyal medyada orada bitiyoruz.sadece abazanlik da degil dunya üzerinde birbirini uefaya mail atarak silayey eden kac millet biliyorsun ? Işsizlik üzerine master yapıyoruz neyse ben derdimi anlatamıyorum uzatmaninda manasi yok demekki
Kardeş, ya Türkçen kötü(yurt dışında filan yaşıyorsan) ya da hızlı yazmaya çalıştığın için hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarından.

Seri - Cyprien ikilisi FIFA17 Nice kariyerimin en önemli ikilisiydi tabii önlerinde belhanda balotelliyi de unutmamak lazım :)

Milleti işsizlikle suçlayan adam

19 ülkeye gittim üniversiteyi ingilterede okudum korede 3 sene yaşadım az çok tanıdığımı düşünüyorum renktaş...fenerin basket macin maçında anlık görülen kadını 1 milyon kişi takip wdiyorsa sampiyonlar liginde ciplak sahaya cikti diye istagramdan 2.2 milyon takipçi kazanıp bunun 2.1 milyonu bizim milletten oluşuyorsa hamaseti bırakıp sizinde utanmaniz gerekiyor.
Yeni nesil kayıp bir nesil ulke rezil bir döneme giriyor

nüfus memuru gibi tweet sayıyor başka söze gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt