Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservissiz transferler yakinda aciklanir, ki hepsini zaten az cok biliyoruz. Ondan sonrasi icin hepimize sabır diliyorum. Adam satacagiz da transfer yapacagiz. Gene uzun bir yaz olacak.

Kiralık oyuncu ne kadar başarılı olursa olsun insanın içinde gidecek diye burukluk oluyor.Bu hissi birtek ben mi yaşıyorum?

TRTSpor da serken reçber 50 tane adam saydı alınabilecek inşallah bizim scoutlarda bu adamları izliyordur.

Hoca 3.8 eksi ile başlıyoruz dedi diye hatırlıyorum sanırım, Yani 9 küsür Milyon kalır elimizde, Onunla ne kadar adam alınabilirse alınır mesela ; Banega 6 M, Balotelli bonservissiz , Bruma 1.5 M Kira ve yerli kaleci 500 K falan
2.5 kaan ayhan transferi mutlaka yapılmalı

TRTSpor da serken reçber 50 tane adam saydı alınabilecek inşallah bizim scoutlarda bu adamları izliyordur.

hep soylerim, Serkan recberi cok begeniyorum modern futbola cok hakim ve nerde ucuz ve cok katki verecek isimleri biliyor.

keske, scout basina yada oyuncu izleme komitesine gorsek onu

Carrasco Mandzukic Olsen
Banega Bennacer Seri
Luis Marcao Luyindama Linnes
Muslera​
47907

47908

Bu Belhanda'nın arkadaşı da başımıza evliya kesildi. Kulüp bütün yabancı transfer olaylarını William D'Avila üzerinden yürütüyor , o da bu herife bilgi veriyor sanırım. İyi menajer katkısı oldu bize de , N'diaye için beleşe alacakken Fener'e önerip 750.000 ücret ödememize sebep olan da bu. Yardımlarının dokunmuş olması bize hiç zararının dokunmayacağı anlamına gelmez , gönlü hoş olacak diye bütün ipleri buna bırakmamak lazım.

[B]Aslan News[/B]‏ @[B]Aslanews[/B] 7 sa.7 saat önce
Daha fazla
Abdürrahim Albayrak: "Kulüp binasına gittiğimde hiç unutmayacağım bir olay yaşadım. Ayrı bir ekibin transfer çalışması yaptığını gördüm. Yönetimden bir arkadaşımız, 'Bunlar hiçbir şey yapamadılar. Arkadaşlarımız içeride transfer çalışıyor. Onlar yapacak' dedi."

Şurda kastedilen ekipte D'avila ile alakalı bence.

DW Sports Management - Danışman firma - Oyuncu danışmanı

Bu listeye göre ya Emre Kılınç ya Trezeguet'i kulübe kazandırmak için elinden geleni ardına koymayacak. Fenerbahçe ile de iyi ilişkileri (Josep ve Guiliano'yu önerip satan bu) . Onlara da harıl harıl öneriyordur.

Moses Simon'da 23 yaşında sol açık. Bu oyuncunun da menajeri. Bu oyuncuyla da adımızın geçeceğine eminim.
Fener aldı ya reis :)

Serkan Recber gayet bilgili egitimli birisi onerdigi adamlarda oyle denildigi gibi pahali adamlar degil her butceye gore adam oneriyor futbol bilgiside cok yeterli klupte gorev verilse keske aspordaki yorumculari izlerken beynim yaniyor

Realist kadro beklentim

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Banega Herrera
Feghouli Belhanda Babel
Balotelli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt